Yay burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yay burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yay burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yay burcunu bu hafta neler bekliyor? Yay burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yay burcunu, iletişiminizin son derece güçlü olacak olan bu haftada yakın çevrenizle yapacağınız planlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Aynı zamanda yakın çevrenize yaptığınız çıkışların dozajı fazla olabilir dikkat! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yay burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, ortaklaşa para alanlarınıza yoğunlaşacak, kendi iç dünyanızla daha fazla haşır neşir olacaksınız sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Arkadaşlarınızla evinizde yapılacak planlar sizi fazlasıyla mutlu edebilir. Sevdiklerinizle iletişiminizi bu hafta içinde güçlü tutacaksınız.

Bu hafta Perşembe ve Cuma günleri huzurunuz, hali vaktiniz yerinde görünüyor. Kendinizde farkettiğiniz ve üzerine gittiğiniz değişimlerle aile ortamlarınızda kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Yuva kurmak isteyenler için hazırlıklarını başlattıkları veya tamamladıkları rahat bir süreç olabilir. Evle ilgili konularda şanslarınız ve fırsatlarınız bu hafta yüksek akacak.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunay, kariyer ve iş alanlarınızda hassas ve hızlı gelişmeleri karşınıza getirebilir. Ailenize ve kendi iç dünyanıza odaklandığınız bu dönemde önemli işler için harekete geçmek ve koşturmak durumunda kalabilirsiniz. Aileniz ve işiniz arasındaki ince çizgiyi ve dengeyi sağlamaya çalışın. Yine bu dönemde önemli bir iş karşınıza gelebilir. Bazı düşüncesiz hareketlerinizle Perşembe günü aile hayatınızda sevdiklerinize karşı çıkışlarınız ve tepkileriniz yüksek olabilir.''

Yorumlar