Yay burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yay burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yay burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yay burcunu bu hafta neler bekliyor? Yay burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yay burcunu, yakın çevresinizden veya arkadaşlarınızdan güzel haber alacağınız bir haber olabilir. Bu hafta ilgi ve odağınız tamamen partnerinizde olacak. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yay burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Yoğun olan aile hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Yakın çevrenizden güzel haberleriniz olacak, bu haftabaşı duygusal olarak daha sakin ve kendinize dönük olabilirsiniz.

Salı günü itibarıyla Merkür 2 hafta boyunca sizin aşk ve çocuk evinizde dolaşmaya başlıyor. Aşkı konuşacağınız, yüreğinizde hissedeceğiniz bir dönem içine giriyorsunuz. 1 gün sonra venüs’ün de bu alanlarınıza girmesiyle beraber aşk hayatınızda cesaretli, güvenli ama biraz düşüncesiz hareket edeceksiniz. Sevdiğiniz insanla fikir paylaşımlarınız artabilir, spor aktivitelerine, tiyatro, sinema etkinliklerine gidebilirsiniz. Parti yapmaktan, çocuklarınızla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Bu dönemde beraber olduğunuz insana veya çocuklarınıza karşı sabırsız, aceleci ve benmerkezci davranmamaya çalışın.

Cuma günü itibarıyla birkaç ay boyunca kendinizde ve ruhunuzda değiştirdiğiniz konularda başarılı olmak kolay olmayacak. Değişimlerinizi ve bu değişimlerin karşınıza getirdiği sonuçları sorgulayabilirsiniz. En azından daha önceden ruhen rahatlıkla attığınız adımları sürdürme konusunda istikrarsızlıklar olabilir. Pazar günü eğlence ve aşk hayatınıza, gezmeye, spor hayatınıza yapacağınız harcamalar sizi mutsuz edebilir. Diğer yandan güçlü etkileriniz de yok değil.''

Yorumlar