Yay burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yay burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yay burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yay burcu bu hafta burcunu bu hafta neler bekliyor? Yay burcu bu hafta burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yay burcu bu hafta burcunu, Özel hayatınızda güven problemi yaşayacağınız bir haftadayken, maddi konularınızda refaha ulaşabilirsiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yay burcu bu hafta burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Sosyal çevrenizle bağlantılı işlerinizle haftanız başlıyor sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Arkadaşlarınızla ve çevrenizle girişeceğiniz işlerinizde biraz sakin olmaya çalışmalısınız. Vermiş olduğunuz sözler bu pazartesi sizi zorlasa bile, ruhunuzun keyfi hayata daha olumlu bakmanıza neden olabilir. Maddi konularda seçeneklerinizin yüksek olacağı bir hafta içindesiniz.

Salı günü maddi konularda etkili bir şekilde kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Bir yandan da gücünüzü başkalarına göstermek isteyeceksiniz. Parasal konularda zaman zaman baskın fikirlerinizi ve etkili gücünüzü ortaya koymaktan kaynaklı olarak anlaşmazlıklar da yaşamanız söz konusu olabilir. Aşk ve eğlence hayatınız da güven sorunu yaşayabilir, ilişkinizde bozulmalara şahit olabilirsiniz. Maddi konularda risk içeren işlerden gün içinde uzak durmalısınız. Tedbiri elden bırakmayın.

Çarşamba günü geri plandan girişeceğiniz işlerinizde hızlı ve aktif bir gün içinde olacaksınız. Kafanızda planladıklarınız tam da istediğiniz gibi tıkır tıkır işleyebilir.

Perşembe günü itibarıyla parasal konularda daha fazla düşünecek, konuşmalar içine gireceksiniz. Ticari hayatınız hareketlenebilir. Bu alandaki sorunlara disiplinli ve net tavırlarla yaklaşabilirsiniz. Becerileriniz artarken, kazançlarınızı yatırıma dönüştürmenin yollarını arayabilirsiniz.

Cumartesi ve Pazar günü dikkatli olmalıyız. Başkalarıyla olan ilişkilerinizde sorumluluklarınız hoşunuza gitmeyebilir. Sevdiğiniz insana veya çocuğunuza karşı duygularınız yüksek olacak ama çok kolay tepkiler verebilirsiniz. Sıkılganlıklarınızı sevdiklerinize yansıtmamaya çalışın.''

Yorumlar