Yay burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10 Aralık Yay burcu haftalık yorumları ve Merkür'ün Yay burcuna geçişinin etkilerinin detayları Hande Kazanova Yay burcu haftalık yorumuyla elmaelma.com'da.

Yay burcu haftalık yorum Hande Kazanova 10-16 Aralık

10-16 Aralık Yay haftalık yorumları Merkür'ün Yay burcuna geçişi etkisi altında. 13 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek olan Merkür'ün Yay burcuna geçişi Yay burcunu bu hafta cesur, keyifli ve aynı zaman güzel anlaşmaların ve iş görüşmelerinin olacağı bir döngüye sokacak. 10-16 Aralık haftası Yay burcu için oldukça şanslı bir hafta. Merkür'ün Yay burcuna geçtiği Perşembe günü itibariyle oldukça Yay burcu bu hafta özellikle de hafta sonu çok çabuk beslenme toleransına açık olabilirsiniz ya da sağlığınızda özellikle zehirlenmelere açık bir döngü oluşabilir.İşte 10 Aralık haftası Yay burcunu ne bekliyor sorusunun detayları Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da.

"Kafanızda birtakım planlar olabilir. Bu planlara göre hareket edeceksiniz sevgili Yay ve yükseleni Yay olanlar. Oldukça şanslı haftalardan bir tanesi. Perşembe günü de Merkür sizin burcunuza geçecek. Kasım ayı içerisinde Merkür Yay Burcunda gerilemeye başlamıştı. Yanlış ifadeler, kendinizi yanlış tanıtmalar gibi durumlar Kasım ayında sizi oldukça zorlamış olabilir sevgili Yay’lar. Ama şimdi bütün bunları düzeltme imkanına sahip olduğunuz bir döngü içerisine giriyorsunuz. Kendinizle ilgili konuşacaksınız ya da önemli girişimlerde bulunacaksınız. Perşembe günü itibariyle oldukça cesur, keyifli ve aynı zaman güzel anlaşmaların ve iş görüşmelerinin olacağı bir döngüye merhaba diyorsunuz. Bu hafta ağırlıklı olarak yakın çevre konularınızın üzerine eğilebilirsiniz. Yakın çevrenizde kim varsa onlardan alacağınız haberler önem kazanacak. Haftasonuna doğru ise vaktinizi ve enerjinizi evinize ve yuvanıza harcamaya başlayacaksınız. Bu dönemde bağışıklık sisteminiz biraz zayıf olabilir. Evinizde, yuvanızda çok çabuk beslenme toleransına açık olabilirsiniz ya da sağlığınızda özellikle zehirlenmelere açık bir döngü oluşabilir. En fazla bu etkiye dikkat etmenizi tavsiye ederim bu hafta."

 

 

Yorumlar