Yay burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Yay burcu kadını olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Hevesli, heyecanlı Yay burcu kadını kimi zaman ise kendini aşırı beğenebilir. İşte yay burcu

Yay burcu olumlu ve olumsuz özellikleri kadın

Yay burcu kadınını tanımak için Yay burcu kadınlarının olumlu ve olumsuz özelliklerini mutlaka öğrenmelisiniz. Her ortamda dikkat çekmeyi başarabilen yay burcu kadınları neşesi ile de etrafa enerji saçar. Her konusa büyük duyarlılık gösteren Yay burcu kadını zekası ile büyük başarılara da kavuşur. Yay burcu kadını kolay sıkılan bir yapıya sahiptir ve bu nedenle  kolayca kırılabilir. Huzursuz ortamlardan hoşlanmayan Yay burcu kadını bir daha huzursuz olduğu ortamda bulunmaz.

YAY BURCUNUN OLUMSUZ ÖZELLİKLERİ NELER?

Enerjileri her zaman üst düzeydedir. Arkadaşları onu sever ve yanında olsun ister. Yay burcu kadını da kendisini seven insanlara değer ve önem verir. Dostlarına karşı oldukça fedakar davranışlar sergiler. Ancak Yay burcu kadını olumsuz özellikleri de dikkat çekiyor. Yay burcu kadınının olumsuz özellikleri arasında; başına buyruk olması, kendini aşırı derecede beğenmiş olması ve abartılı olması da görülüyor. 

Yay burcu kadını genellikle olumlu özelliklerini ön planda tutarak bardağın dolu yanını görür, her daim yeniliklere açıktır çünkü o yeni gelen yıla göre hazırlık yapmaktadır, eskiyi çoktan bırakmıştır bile. Yerinde oturmayı sevmez, heveslidir. Küçük şeylerle mutlu olabilen Yay, şakacı, özgürlükçüdür. Yeni yerleri görmeyi ve keşfetmeyi sever. Pek çekincesi yoktur ve düşündüğünü hemen söyleme eğilimindedir.

YAY BURCU KADINLARI FAZLA MI İYİMSER OLUYOR?

Zaman zaman iyimserliğin dozunu kaçırıp söylenen, anlatılan şeylere hemen inanabilir çünkü masalımsı ve gezgin dünyasında yalana ve iki yüzlülüğe yer yoktur. O kadar çoşku ve istekle yaşar ki, zaman zaman hal ve hareketlerinde aşırıya kaçan davranışlar gözlemleyebilirsiniz, duygularını abartarak dile getirebilirler. Soğuk kış gecelerinde insanın içini ısıtan şömine gibidir. O şömine yandıkça, karşısında durdukça anlatılan, paylaşılan ve öğrenilen bilgilerin çokluğundan başınız döner. O iyi bir anlatıcı, bilgi paylaşımcısıdır.

YAY BURCU KADINI AŞK KADINI MI?

Yay burcu kadının bu enerjisi ve doğru sözlülüğü aşk hayatına da yansıyor. Yay burcu kadını, normalde olduğu gibi aşk hayatında da dürüst bir kişiliğe sahiptir. Yay burcu kadının dürüst olması, kısa ilişkileri için sorun yaratabilir ancak uzun süreli olacak birliktelikleri için oldukça yararlı olacaktır. Yay burcu kadını aşk hayatında sıcakkanlı, son derece ateşli ve romantik bir kadındır.

 

Yorumlar