Yay erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Yay erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri elmaelma.com'da. Yay erkeği içten, iyi niyetli ve duyarlı ancak kendini beğenmesi konusunda üzerine hiç bir burç yok.

Yay erkeği olumlu ve olumsuz özellikleri

Yay erkeğini tanımak istiyorsanız Yay erkeği olumlu ve olumsuz özelliklerini iyice öğrenmelisiniz. Burcunun özelliklerini belirgin olarak taşıyan Yay burcunun elementi ateş. Yay erkeği aşırı iyimser olarak tanımlanabilir. Sürekli bardağın dolu yanını gören ve yeniliklere açık olan Yay burcu erkeği küçük şeylerlerle mutlu olmasını da bilir. Enerji dolu olan Yay erkeği bu özelliği ile karşısındakileri bile zorlayabilir. Güleryüzlü olan Yay erkeği olumlu yönleri öne çıkar. Güvenlir olan Yay erkeği uyumlu ve cömert olması ile de bilinir. Yay burcu erkeği olumsuz özellikleri başında ise aşırı derecede başına buyruk olması gelir. Fevri haraketleri ve kararları olan Yay erkeği kendisini de çok beğenir. İyimserliğin dozunu zaman zaman aşan Yay erkeği dikkatsiz davranışlarda gösterebilir. 

YAY ERKEĞİ ÖZGÜRLÜĞÜNE ÇOK DÜŞKÜNDÜR

Yay burcu erkeği bilgili ve birikimlidir. Duyarlılığı ile öne çıkan Yay erkeği konuşmak yapısı ve içten kişiliği ile kendini sevdirir. Enerjisi çok yüksek olan Yay erkeği sıradan, monoton bir yaşama uyum sağlayamaz. Sosyal hayatı da hareketli olan Yay erkeği her zaman her ortamda istenilen, aranılan kişilerdir. Yay erkeği özgürlüğüne düşkündür. Genellikle kendi istediğinde de yanlız olmayı tercih eder. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmaz. Bir yere, bir kimseye bağlı karar almaz. Bilgili, kültürlü insanlarla birlikte olmak ister, onlarla vakit geçirmekten hoşlanır.

YAY ERKEĞİNDE İKİ AYRI YÖN İKİ AYRI ÖZELLİK

Yay erkeği için iki farklı kişiliğe sahip diyebiliriz. Bir tarafı konuşkan, her konuda konu ile ilgili bilgisi olan ve bunu paylaşan diğer tarafı ise sakin bir duruş ile çevresini etkileyen denilebilir.  Huzursuz bir tarafı da olan Yay erkeğinin olumsuz özelliklerinden biri de tembel olmasıdır. Özgürlüğüne düşkün olduğu için dışarıdan istenilen bir şeyi yapması çok zordur. Duyarsızlığa kadar varabilen bu fevrilik eleştiri alan özelliklerindendir. Yay burcu erkeği ailesine çok bağlıdır. Aile kavramına da değer veren Yay erkeği ev ortamını ise çok sevmez. Dışarda vakit geçirmeyi tercih eden Yay erkeği evde durmayı sevmediği için ev ortamında daha mutsuz bir hal alır.

YAY BURCU UZUN İLİŞKİLERE UYGUN BİR BURÇ MU?

Yay erkeğinin aşk hayatı nasıldır bunu öğrenmek ister misiniz? Özgür ruh Yay erkeği aşk hayatında hiç kolay biri değildir. Esen her rüzgara göre yön değiştirebilen Yay erkeği özgürlüğünü elinden asla bırakmaz. Çok dürüst olduğu için bunu aşk hayatında da devam ettirir söylenecek her şeyi karşı taraf ile rahatça paylaşır. İlişkilerine zarar veren bu yön Yay erkeğini bu özelliğinden vazgeçirmez. Kendi isterse uzun süreli bir ilişki yürütebilir asşık olursa sadık bir yol arkadaşı olur. Kıskançlığı fazla olan Yay erkeği cazibesi ile istediği kadını ikna etme konusunda da yardımcı olur.

YAY GENEL BURCU ÖZELLİKLERİ 23 KASIM – 21 ARALIK

 Element: Ateş

Nitelik: Değişken

Arketipler: Genişlemek, uzatmak, keşfetmek

Madeni: Teneke, kalay, bakır

Uygun Taşı: Turkuvaz, yakut, lapis, lazuli

Uygun Meslekler: Akademisyen, gezgin, reklamcı, danışman, din adamı, yayıncı, avukat, tercüman, eğitim- öğretim, ihracat, alternatif tıp

 

 

 

Yorumlar