Yengeç 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Yengeç haftalık burç yorumlarına göre bu hafta Yengeç burcu Yeni Ay etkisi ve biten Merkür gerilemesinin etkilerini yaşayacak. İşte Yengeç 3-6 Aralık yorumu.

Yengeç 3-9 Aralık haftalık burç yorumu

Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor diye merak edenler için 3-9 Aralık haftalık Yengeç burcu yorumunun detayları elmaelma.com'da. Astrolog Hande Kazanova 3-9 Aralık haftası Yengeç burcu yorumlarını bu haftanın önemli Astrolojik olayları ışığında anlattı. 3-9 Aralık Yengeç haftalık yorumlarına göre Yengeçler rahat bir nefes alın çünkü Merkür gerilemesi sona eriyor. 6 Aralık'ta bitecek olan Merkür retrosu sonrası ise Yengeçler 7 Aralık'taki Yeni Ay ile yeni bir döngüye girecekler. Merkür gerilemesi sırasında karar almakta zorlanan Yengeç burcu için Yeni Ay rahatlatıcı bir etki yaratacak. İşte 3-9 Aralık Yengeç burcu haftalık yorumlarının detayları...

"Aile konularınızın üzerine düşebilirsiniz ama bu Pazartesi özellikle göz önünde bulunacağınız ortamlarda ailenizle bir takım gerginliklere de açık olacaksınız. Pazartesi günü gergin etkiler devrede olacak. Bu hafta Merkür düzelicek. Perşembe günü Merkür’ün düzelmesiyle beraber özel hayatınızda ve çocuğunuzla olan bağlantınızda daha rahat nefes alacağınız bir döngüye merhaba diyeceksiniz. Cuma günü bir Yeni Ay gerçekleşiyor. Bu Yeni Ay, günlük hayatınızın düzeni ile ilgili sağlığınızla ilgili almanız gereken kararları karşınıza getirebilir. Bir iş başvurusu yapmak istiyorsanız, bir proje başlatmak istiyorsanız bu Yeni Ay’ı kullanabilirsiniz. İnsanlarla olan girişimlerinizde yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Bu döngü içersinde hayal kırıklıkları, zorlanmalar gibi olaylar devrede olacak."

YENGEÇ NASIL BİR BURÇ?

Duygusal anlamda güvenlik arayışları fazladır. Dışarıdan bakıldığında sert, soğuk bir görünümleri vardır fakat tanımaya başladıkça onun ne kadar hassas olduğunu keşfedersiniz. Oldukça kırılgan ve alıngan bir yapıları vardır. Kendini kabul ettirme ve ait hissetmek onlar için oldukça önemlidir. Çünkü o zaman koruyacak, düşünebileceği bir şeyleri olacaktır. Bu aidiyet duygusunun temelinde aslında güvenlik duygusu yatar. Ondan objektif olmasını bekleyemezsiniz. Yöneticisi Ay’dır ve Ay duyguları temsil eder. İşin içine duygular karıştığı zaman, objektif, tarafsız olması ve mantıklı kararlar vermesi zorlaşır. Sık sık geçmişten bahsettiğine şahit olabilirsiniz. Hem nostaljiktirler hem de biriktirmeyi severler. İyi bir koleksiyoner olabilirler. Hayalgücü ve sezgileri çok kuvvetlidir. Yuva, aile, vatan, millet kavramları onlar için oldukça önemlidir. Çocuklarına çok düşkündürler.

Göğüs, diyafram, kadın göğüsleri, kalp, mide, böğür, dalak ve akciğerleri temsil eder.

Yorumlar