Yengeç burcu aylık yorumları Ağustos 2018 borç işlerine dikkat

Yengeç burcu aylık yorumları Ağustos 2018 aşk, para, sağlık ve iş falı elmaelma.com'da. Ağustos 2018 Yengeç burcu yorumlarına göre borç ilişkileri can sıkabilir

Ağustos 2018 Yengeç burcu yorumları ile Ağustos 2018 Yengeç aşk falı, iş falı, para falı ve sağlık falı detayları ile bu ay Yengeç burcunu hangi günler ne bekliyor sorularının yanıtları elmaelma.com'da. Yengeç burcu aylık yorumlarına göre Ağustos ayında Yengeçleri parasal ilişkiler zorlayabilir. Borç almayın da vermeyin de Sevgili Yengeçler! 11 Ağustos'taki parçalı güneş tutulması Yengeç burcu etkilerini de haberimizden okuyabilirsiniz. 13 Ağustos'taki Mars gerilemesi ve 26 Ağustos'taki Dolunay da Yengeç burcunda bazı gerilimler yaratabilir. İşte Hande Kazanova'nın Yengeç burcu aylık yorumları hakkında aktardıkları...

"Maddi konularda kafanızda birtakım düşünceler ve bu alanda yaşadığınız aksilikler, sıkıntılar ve sıkıntılar Merkür’ün geri gitmesinden kaynaklanıyor sevgili Yengeç ve yükseleni Yengeç olanlar. 

Daha önceden parasal konularda iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarınızı bu ay içerisinde daha fazla aktif hale getirebilirsiniz. Ağustos başında parasal konular sosyal çevrenizi ilgilendirecek işlerinizde birtakım gerginlikler sıkıntılar ve stresler devrede olabilir. Kimseye borç vermeyin, borç almayın, kefil olmayın. Bu dönem içerisinde parasal konular ve çevrenize yardım etmekten kaynaklı olarak gerginliklere açık görünüyorsunuz.

7 Ağustos’tan sonra evinizi, ailenizi, yuvanızı önemsediğiniz bir döngü. Evinizde misafir ağırlamanız önem kazanabilir. Aile büyüklerinizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Uzun zamandır ihmal ettiğiniz büyüklerinizi aramak, sormak, evinizde yemekler düzenlemek, organizasyonlar, boya veya tadilat gibi işlemleriniz varsa bu 3 haftalık dönem için güzel etkilerle sonuçlanacak sevgili Yengeçler.

PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI

11 Ağustos’taki parçalı güneş tutulması maddi konularınızı hızlandıracak. Hayatınızda da güzel sonuçları karşınıza getirecek. Elinizde uzun süredir uğraştığınız, unuttuğunuz ve geri planda durduğu ya da bir şekilde gelmeyeceğini düşündüğünüz para bu ay elinize geçebilir sevgili Yengeçler.

MARS GERİLEMESİ

13 Ağustos’ta Mars Oğlak burcuna kayacak. Ağustos sonuna kadar ikili ilişkiler ve özel hayatınızda birtakım gerginlikler, sorunlar devrede olabilir. Eski ilişkilerinizin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. İlişkinizde enerjinizi istediğiniz gibi kullanmak mümkün olmayacak bu dönem içerisinde.

Yine taşınmaya dayalı işleriniz varsa 27 Ağustos’a kadar yapabiliyorsanız yapmamaya özen gösterin. 19 Ağustos’ta Merkür’ün düzelmesiyle beraber parasal konularda rahatlama, ticari alanlarda bir açılma devreye girecektir.

DOLUNAY 

26 Ağustos’ta oluşan dolunay seyahat alanlarınızı tetikleyecek ve bir iş seyahati ön plana çıkabilir ya da dış ortamlara bağlı daha az tanıdığınız insanlara bağlı işlerinizde hızlı, sürpriz ve beklenmedik gelişmeleri bu dolunayla birlikte duygusal değişimlere açık olacaksınız sorumluluklarınızı bilerek ilerlerseniz bu dönemde güzel sonuçlar almaya yatkın olacaksınız sevgili Yengeçler.

Yorumlar