Yengeç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Yengeç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 12-18 Şubat 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burcunu, güveninizin bir tık geride olduğu bir haftadasınız ancak ödemelerinizin ve vergi konularınızın daha da ağır bastığı bir haftadasınız. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı özel hayatınızda ve ortaklı işlerinizde güvensiz ve tedirgin tavırlar içerisinde olabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta ortaklaşa gelirler ve giderler alanlarınız, banka, ödemeler, kredi, faiz ve vergi alanlarınız ve konuları aktif olacak.

Çarşamba günü cesur ve korkusuz adım atma isteğiniz yüksek olabilir. Ortak para alanlarınızda para idaresini kimse sizin kadar iyi yapamaz, bu işin takdirini patronlarınızdan alabilirsiniz. Farklı ve değişik olan herşey daha çok ilginizi çekebilir.

Perşembe günü maddi anlamda çok fazla bağımsız hareket edemeyeceksiniz. İş alanlarınızda farklı parasal destekler içine girebilirsiniz. Parasal paylaşımlar, malların, mülklerin paylaşılması gibi etkiler, gündemde olabilir.

Cuma günü oluşan Parçalı Güneş tutulması bir sonraki tutulmaya kadar, eşinizin, partnerinizin maddi konularında hızlı gelişmelerini karşınız getirebilir. Onun hayatında parasal yönden hızlı gelişmeler olabilir. Bir vergi, kredi, borçla uğraşabilir veya bir borcun altına girebilirsiniz. Kadersel ve etkili bir dönem.

Cumartesi günü dış ortamlarda, seyahatte, tatilde, uzak yerlerde sağlığınıza dikkat edin. Enerjiniz düşük çalışacak, alerjilere, zehirlenmelere, ateşli hastalıklara açık olabilirsiniz.

Pazar günü ve sonrasında kendinizi dış ortamlarda, iş seyahatlerinde, medya işlerinde, hukuki konularda ortaya koyacaksınız. Aynı zamanda bu alanlarda konuşma ve görüşmeleriniz hızlanabilir. Yurtdışı bağlantılı işler, ticari konularda yapılması gerekenler, önemli anlaşmalar devreye giriyor. Önemli kurslar, seminerler hızlanabilir. Derslerinizin üzerine düşmek, yeni konulara ilgi duymak önem kazanıyor. Yurtdışında okuyorsanız bu süreçte şanslı bir döngüde olduğunuzu bilmelisiniz.''

Yorumlar