Yengeç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Yengeç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 19-25 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burcunu, yeni insanlarla tanışacağınız ortamlar size farklı kapılar açabilir! Bu şansınızı iyi değerlendirmelisiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı iş ve kariyer alanlarınız oldukça aktif olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. İş hayatınızda farklı duygu ve düşüncelerle hareket edeceksiniz. Toplum içinde kolay sıkılabilir ve değişik davranabilirsiniz. Tanışacağınız ve bir araya geleceğiniz insanlar size farklı kapılar açabilir.

Salı gününden sonra artık kimliğinizi iş ve kariyer ortamlarında göstermeye başlıyorsunuz. Yaptığınız işlerde istikrar ve maksimum faydayı sağlayacağınız bir dönem içinde olacağınızı bilmelisiniz.Yine bu Salı toğlum önü işlerinizde ve iş hayatınızda bazı konuşmalar ve anlaşmalar devrede olabilir. Elinizi çabuk tutun.

Cuma günü Merkür kariyer ve iş alanlarınızda geriliyor. Artık biliyorsunuz 3 hafta boyunca önemli anlaşmalara girmemeli, yeni başlangıçlardan sakınmalısınız. Eğer yapmak zorunda kalırsanız şartları ve koşulları iki kez gözden geçirmeye çalışın. Bir projeniz varsa onu topluma sunmak için uygun bir dönem değil, bunu aklınızdan çıkarmayın. Cumartesi günü göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğinizle bazı sürtüşmeleriniz devrede olabilir. Birbirinizi anlamanız kolay olmayacak, tutkulu yaklaşımlar ilişkinizi çıkmaza sokabilir.''

Yorumlar