Yengeç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Yengeç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 26 Şubat- 4 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burcunu, maddi sıkıntılarınızı çevrenizden alacağınız destek ve yardım ile hafifleteceksiniz. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı, kişisel isteklerinize ulaşabilir, eviniz, ailenizle vakit harcamayı tercih edebilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Önünüzdeki seçeneklerin fazla olması hangi yöne gitmeniz gerektiği konusunda sizi zorlayabilir. Maddi konularda sıkıntılarınızı alacağınız yardımlarla halledebileceksiniz.

Bu hafta daha az samimi olduğunuz, yeni tanıştığınız insanlarla yapacağınız işler ön planda olacak sevgili Yengeçler. Seyahatleriniz, yurtdışı bağlantılı işleriniz, hukuki alanlarınızda önemli kapılar aralanabilir. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönem yolculuklar esnasında hayatınıza yeni birini alabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa beraber yapılacak gezi veya seyahat planları ilişkinizi heyecanlı tutabilir. Çarşamba ve Perşembe günleri bu anlamda şansınız yüksek olacak. Sanata dayalı işlerinizde güzel çalışmalar karşınıza gelebilir.

Cuma günü sabaha karşı oluşan Dolunay, yakın çevrenize dikkat çekecek. Uzun ve geniş vadeli konularla ilgilenirken daha kısa vadeli ve yakın çevrenizde dönen olaylarla ilgileneceksiniz. Akraba veya kardeşlerinizin hayatındaki olaylar bu dolunayda karşınıza gelebilir. İletişim işlerinizde bazı tamamlanmalar ve sonuçlarla da karşılaşabilirsiniz. Yine bu Dolunay, kısa vadeli eğitim konularına, eğitim gezilerine ilginizi arttırabilir. Eğitime dayalı işlerinizde de önemli sonuçlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe günü dış ortamlarda sinirli ve agresif yapınızı kontrol etmeye çalışmalısınız.''

Yorumlar