Yengeç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 5 -11 Mart 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Yengeç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 5 - 11 Mart 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burcunu, maddi konularda istediğiniz gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk hayatınızda isteiğiniz gelişmeler gerçekleşiyor! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Bu haftabaşı ailenize karşı sorumluluklarınız yüksek olacak sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Gün içinde şansınız davranışlarınızda gizli olacak, bu yüzden kendinizi birkaç kere kontrol etmekten kaçınmayın. Maddi konularda istediğiniz gelişmeler karşınıza gelebilir.

Salı günü itibarıyla, sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde daha fazla iletişim içine girebilirsiniz. Görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir. Kariyer ve iş evinizde ilerlemeye başlayan merkür, bu alanda konuşma ve görüşmelerinizi hızlandıracak. Yine patronlarınız olan iletişiminizi geliştirebileceğiniz bir dönem olacak.

Toplumsal konularda fikir ve düşüncelerinizi öne çıkarabilirsiniz. Bir gün sonra Çarşamba günü itibarıyla Venüs’ün bu alanlarınıza girmesiyle beraber kariyeriniz ve işleriniz için daha etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu süreçte düşüncesiz ve bencilce davranmamaya özen gösterin.

Cuma günü Jüpiter geriliyor. Aşk hayatınızda, çocuk oluşumlarınızda, kreatif işlerinizde bu yıl önünüzü açan Jüpiter’in gerilemesi bu alanlarda karşınıza gelmiş olan fırsatları gözden geçirmenizi sağlayacak. Bu alanlardaki işlerinizde yavaşlamalar, durağanlıklar yaşarsanız olayları şöyle bir gözden geçirin, hatalarınızı farkedin, jüpiter tekrar düzeldiğinde artık herşeyi daha rahat görüyor olacaksınız. Haftasonu aşk hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Evliyseniz çocuğunuza bir kardeş gelebilir. Ya da varsa torunlarınızla güzel bağlar oluşturabilirsiniz.''

Yorumlar