Yengeç burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Yengeç burcu haftalık yorumu Hande Kazanova'nın anlatımıyla elmaelma.com'da. 5-11 Kasım haftası Yengeç haftalık burç yorumuna göre Yengeçler bu hafta aşk var.

Yengeç burcu haftalık yorumu Hande Kazanova 5-11 Kasım 2018

Yengeç haftalık burç yorumu 5-11 Kasım haftası için elmaelma.com'da. Yengeç haftalık burç yorumlarını elmaelma.com okurları için anlatan Hande Kazanova, bu haftaki Yeni Ay'ın Yengeç burcunu nasıl etkileyeceğinin detaylarını da verdi. Haftalık Yengeç yorumunda 5-11 Kasım2018 haftasında en kritik gün Çarşamba. 7 Kasım Çarşamba günü gerçekleşek olan Yeni Ay Yengeç burcu için aşk hayatında gösterecek. Bu hafta Yengeçlere aşk var. Yengeç haftalık aşk falı ne diyor, Yengeç haftalık para ve iş yorumunda neler var? Yengeç haftalık yorumu detaylarını haberimizden okuyabilir yada haberimizdeki playerdan Hande Kazanova'nın anlatımıyla izleyebilirsiniz. İşte 5-11 Kasım Yengeç haftalık burç yorumlarının detayları..."Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz, aranızda sıkıntı yaşadığınız insanlar varsa onlarla bir arada yapılacak güzel konuşmalar haftanızın daha güzel geçmesine sebep olacak. Çarşamba günü bir Yeni Ay gerçekleşecek bu Yeni Ay ile beraber daha fazla aşk hayatınıza odaklanıcaksınız. Aşk, özel hayat, çocuklarla ilgili konular, sanatsal faaliyetler, sportif alanınız hızlanmaya başlıyor. Perşembe günü Jüpiter, Yay burcuna geçicek ve Yay burcuna geçmesiyle beraber iş alanlarınızda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. İş ile ilgili başlatmak istediğiniz bir konu olabilir, yeni bir yere başvurmuş olabilirsiniz, yeni bir eleman alabilirsiniz. İş, hizmet, sağlık konularınızda hayatın sizi desteklediğini görecek 1 yıl boyunca kolay kolay işsiz kalmayacaksınız ama burası sağlık alanı olduğu için kilo artışına dikkat etmelisiniz. Cuma günü ikili ilişkiler ve özel hayat konusunda güzel gelişmeler söz konusu olacak."

YENGEÇ BURCU GENEL ÖZELLİKLERİ (22 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Meraklı ve uyanık İkizler’den, yazın başlangıcı, güneşin arttığı, duyguların ve hislerin uyandığı Yengeç burcuna geçiyoruz. Aşkların, duygusal karşılaşmaların en yoğun yaşandığı döneme, Yengeç dönemine uzanıyoruz.

Bir Yengeç insanı için en önemli şey duygusal açıdan güvende olmaktır. Sevgi alışverişleri onlar için hayati önem taşır. Sezgileri kuvvetlidir, duyguları yoğundur, hatta o kadar yoğundur ki, duyguları kelimelere, şarkılara dökmek ya da gözyaşı olarak akıtmak hayatın anlamı haline gelebilir. Aşırı hassas ve duygusal olan bu insan, ilk bakışta sert kabuğunun altında gizler kendisini. Halbuki içi sıcacık, yumuşacık keşfedilmeyi bekler. Belki de yabancılara ve düşmanlarına karşı kendisini korumak istediği için yampiri yampiri, sert sert adımlar atar.

Evini kendi kabuğunda saklayan yengeç, ailesine, sevdiklerine ve çocuklarına fazlasıyla düşkündür; ha bir de geçmişine… Bilindik her şey, bilinmeyenden iyidir felsefesiyle, değişimi, değişikliği kolay karşılayamaz. Belki de o yüzden diretir, inat eder ve duygusal şantaja başvurur. Anılar, yaşanmışlıklar hep saklanmalı, duygularda yeniden ve yeniden yaşanmalıdır.

Bir Yengeç insanını, yuvarlak hatlarından, sevgi bekleyen bakışlarından ve duygusal tepkilerinden kolaylıkla tanıyabilirsiniz.

Güneş Yengeç’te,  muhafazakârlığı, aileye düşkünlüğü arttırırken, Ay Yengeç’te, sezgileri kuvvetli yapar. MerkürYengeç’te, akıl konularında ve iletişimde duygusal olarak karar verdiğimizi gösterir. Venüs Yengeç’te, sevdiklerimizi korumanın ve onlara annelik etmenin anlamıdır. Mars Yengeç, devamlı savunur ve kendiyle kavga eder çünkü hassas ve alıngandır. Jüpiter Yengeç’te, cömertliği ve parayı iyi kullanmayı sağlarken, Satürn Yengeç, zamanı kullanmakta zorlanmamıza neden olur. Hassaslık hayatla baş etmede, başımıza işler açabilir.

Element: Su

Nitelik: Öncü

Arketipler: Anne, hemşire, aşçı

Uğurlu günü: Pazartesi

Madeni: Gümüş

Uygun taşı: Ay taşı, yakut, inci, zümrüt

Uygun meslekler: Psikoloji, hekimlik, müzisyenlik, maliye, armatörlük, bahçeçilik, belediyecilik, hastabakıcılık, sosyal yardım görevlisi, aşçılık

KOÇ BURCU KASIM AYI YORUMUNU VE MERKÜR GERİLEMESİ ETKİLERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar