Yengeç burcu haftalık yorumu 20-26 Ağustos 2018

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Yengeç 20-26 Ağustos 2018 haftalık burç ve aşk yorumları ile Dolunay etkisinin sonuçları haberimizde.

Koç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Koç burcunu bu hafta neler bekliyor, Koç burcu aşk yorumları bu hafta için neler söylüyor, Koç burcu aşk, iş, sağlık ve para yorumunda neler var sorularına 20-26 Ağustos 2018 Koç haftalık yorumlarında yanıt bulmaya çalıştık. İşte Astrolog Hande Kazanova'nın 20-26 Ağustos 2018 haftası için yaptığı Koç burcu haftalık yorumlarının detayları...

"İkili ilişkilerinizde ve aile hayatınızdaki ilişkilerde dengeyi sağlamak bu hafta kolay olmayabilir ama Perşembe gününden sonra 1 ay boyunca kimliğinizi yakın çevrenizle ve bağlantılarınızla göstermeye başlayacaksınız. İletişimsel işleriniz hız kazanıyor. Akrabalar, arkadaşlar, komşular ve yakın hayatınızdaki insanların hayatındaki konularla ilgilenmek ya da onlarla daha fazla bağlantı içerisine girmek önemli olacak. Satış, reklam, pazarlama ve girişimcilik adına atacağınız adımlar bu dönemde yoğun olacaktır. Haftasonu Pazar günü oluşacak dolunay seyahatlerinizi ve eğitim ile ilgili konuları tetikleyebilir, daha az tanıdığınız insanlarla olan yapacağınız işler devreye girebilir. Bu dolunayla beraber büyük konu ve olaylar karşınıza gelebilir ve siz bununla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar özellikle girişimcilik konusunda hayattan destek alacağınızı görecek ve hissedeceksiniz."

YENGEÇ BURCUNU BU HAFTA BEKLEYEN ÖNEMLİ GÜNLER

23 Ağustos saat 07:08 ile 23 Eylül saat:04:54 tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, yürürlüğe konulacak, düzenlenecek, verimli hale getirilecek işler anlamında önem taşıyor. Maddi konularda da etkilidir ve akıllıca hareket edilmesini sağlar. Eğitim ve iş hayatı yoğunlaşacaktır. Buna göre planlamanızı yapınız. Yakın çevrenizle alakalı sağlık, iş veya yardımlaşma konuları gündeme gelebilir. Kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini bu süreçte saptayabilirsiniz. Titiz düşüneceksiniz. Mükemmeli arzulayacaksınız. Kardeşiniz, yakın akrabalarınızla alakalı konular üzerinde düşüneceksiniz. Bu süreçte duygusal bir takım sorunları çok fazla didikleyebilirsiniz. Özellikle bazı meseleler yolunda gitmediğinde kafanıza takabilirsiniz.

DOLUNAY

Sevgili Yengeçler, 26 Ağustos saat 14:56 Balık burcunda oluşacak Dolunay, sevdiklerimize olan düşkünlüğümüzü ve bu konudaki hassasiyetimizi yükseltiyor. Ruhumuz güzel, iyi ve huzur verici olanı istiyor. Dünya hayatı çoğu zaman insanı yoruyor ve insan güvenli bir liman arıyor. Daha iyi olma çabamız belki de tüm insanlık iyi olsun diyedir kim bilir? Ancak birilerini mutlu edeyim derken, kendimizi de düşünmeliyiz. Size uymayan şartlar varsa, bir şeyler canınızı sıkıyorsa, bunu tabii ki dile getirelim. Kendimizi üzmeyelim. Özellikle ikili ilişkilerde bu Dolunay, bizim fedakarlığımız, duygularımız, yaptıklarımıza karşılık sürekli idare etmek zorunda kaldığımızı gösteriyor. O yüzden, kendimizden ödün veriyorsak, buna biraz da biz neden oluyoruz demektir. Bu Dolunayın olumlu birkaç işareti var. İlham veriyor insana. Farklı ortamlarda bulunmamızı sağlıyor. Bir işin başkaları tarafından beğenilmesini, her ne kadar sorunlar olsa da, ilişkinin devamını, fikirlerimizi ılımlı şekilde birbirinize ifade edebileceğinizi görüyoruz. Bunlar hakikaten iyi işaretler. Ayrıca gelir sağlayan projeler söz konusu. Bunlar zamanla oturacak yerine. Kabuğunuzdan çıkacak, yeniliklere çok daha açık olacaksınız. Bu dolunayda buna benzer gelişmeler yaşanabilir. Öyle dört duvarınızın içinde yaşamak yok. Buna alışın artık.

Yorumlar