Yengeç Haziran 2018 burç yorumu Mars gerilemesine dikkat

Yengeç Haziran 2018 burç yorumları elmaelma.com'da. Yengeç burcu Haziran yorumlarına göre bu ay Mars Yengeçleri etkisi altına alacak.

Yengeç burcu Haziran 2018 yorumlarını sizler için derledik. Astrolog Hande Kazanova'nın Haziran ayı Yengeç burcu yorumlarına göre bu ay Yengeçler Mars gerilemesinden çok fazla etkilenecekler. Haziran ayında Yengeçler için ilk kritik tarih 12 Haziran. 12 Haziran'dan sonra Mars Yengeç burcuna geçiyor ve Yengeçlerin hayatı hızlanmaya başlıyor. Yengeçler için Haziran'da Güneş etkisi de oldukça belirleyici olacak. 21 Haziran'dan sonra Güneş yengeç burcuna geçecek. Parasal sıkıntılar yaşayan Yengeçler ve yükselen Yengeçler 28 Haziran'daki Dolunay sonrası rahatlayacak. İşte Hande Kazanova'nın Yengeç Haziran 2018 yorumlarının detayları...

"12 Haziran'a kadar biraz yorgun isteksiz olayları geldiği gibi karşılamakta zorlanan bir etki devrede olacak ama 12 Haziran'dan sonra Merkür sizin burcunuza geçiyor. 

Hayatınızla ilgili önemli konuşmaları ve görüşmeleri hızlandıracak ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, daha ön plana çıkmak için uğraşacaksınız. Haziran başı olumlu etkiler devrede özellikle aşk hayatınız ve özel ilişkilerinizde kendinizi şanslı ve mutlu hissedeceksiniz  ama 6 ve 7 Haziran tarihlerine dikkat edin çünkü geri planda durduğunuz çok fazla hayatın içerisine dahil olmak istemediğiniz bu döngü içerisinde daha az tanıdığınız insanlar kafanızı belirli konularda karıştırabilirler. Hem iş girişimlerinizde hemde para ile konularda çok fazla başkalarının sözüne kanmamaya yada onların peşinden gitmemeye özen gösterin sevgili yengeçler.

13 HAZİRAN'DAKİ YENİ AY YENGEÇ BURCUNU NASIL ETKİLEYECEK?

13 Haziran'da oluşacak yeni ay diğer burçların aksine hiç bir şekilde harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çiziyor. Bu yüzden bu yeni ayı kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak psikolojik anlamda kendinizi yenilemek olarak kullanabilirsiniz. 21 Haziran'dan sonra güneş sizin burcunuza geçecek, sağlığınızda gözle görülür bir düzelme, kendinizi iyi hissetme, kendinize olan güveninizin artması gibi etkilerle yolunuzda ilerleyeceksiniz. 26 Haziran da Mars gerilemeye başlıyor, 27 Ağustos'a kadar Mars gerileyecektir. Ama ağustosun ortalarına kadar ortak parsal konularda bu gerilemeyi yaşayacaksınız.

YENGEÇLER BÜYÜK BORÇLARA SAKIN GİRMEYİN

Eşinizin, partnerinizin parasal girişimlerinde bir takım sıkıntı ve problemler ön plana çıkabilir  yada sizin ortak parasal değerlerinizde, ortak para birikimlerinizde bir takım sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz vardır. Büyük bir borcun altına bu dönemde girmeyin, satış yapabilirsiniz ama herhangi bir şekilde bir yatırıma yönelik alım yapmamaya çalışın lütfen sevgili yengeçler.

28 Haziran'daki dolunay özel hayatınızı tetikleyen dolunaylardan bir tanesi olacaktır. Kendi kişisel girişimlerinize yada kendi kişisel hayatınıza önem verdiğiniz bu dönemde belki de ihmal ettiğiniz özel hayatınız tehlike sinyalleri çalabilir yada tam tersi uzun zamandır kendinize yönelik bir takım adımlar atmayı düşünüyordunuz şimdi artık özel hayatınıza bir insan dahil olabilir sevgili yengeçler.  Bu dolunay daha çok ikili ilişkiler, özel hayat ve ortaklaşa atılacak adımlar anlamında iniş çıkışlarla dolu bir dolunay olacaktır. 29 Haziran'dan sonra ise parasal konularda hayatınızı daha rahat idame ettirecek koşulları kendinizde bulacaksınız.

Yorumlar