Yeni yılın en cazip hediyesi!

Türkiye’nin en genç ve dinamik operatörü Avea ile en çok kazandıran kartı Bonus, yeni yılda, kendilerine ve sevdiklerine “geleceğin teknolojisi”ni armağan etmek isteyenlere, BonusluAvea’yı öneriyor.

Yeni yılın en cazip hediyesi!

Sadece telefonunuzdaki SIM kartı değiştirerek ödemelerinizi cep telefonunuzla, üstelik ekranınızda tüm hesap bilgilerinizi görerek yapabilmeyi sağlayan BonusluAvea, özellikle gençler ve teknolojiyi yakından takip edenler için en son trend. Çünkü, BonusluAvea kullanıcıları, kartlarıyla alışveriş yaparken aynı zamanda kendilerine özel indirim ve ücretsiz ürün fırsatlarından da faydalanabiliyor, istedikleri kişilere para gönderebiliyor hatta biriken bonuslarıyla TL, dakika veya mobil internet paketi satın alabiliyorlar.

Dünyada bir ilk olan BonusluAvea, kullanıcılarına ayrıca tek seferde yapacakları 35 TL’ye kadar ödemeleri sadece 99 kuruşa şifresiz, imzasız ve vakit kaybetmeden yapma fırsatını sunuyor.

Sevdiklerine yılbaşı hediyesi olarak  BonusluAvea  hediye etmek isteyenler, bu ürünü 28 Şubat 2012 tarihine 25TL değerinde bonus yüklü paracard ile birlikte satın alabilecekler.

Türkiye’de 40 bine yakın, dünya çapında ise 265 bin temassız POS terminalinde kullanılabilen BonusluAvea’ya, Avea bayilerinden NFC SIM kart alınarak sahip olunabiliyor. Başvuruda bulunmak ve detaylı bilgi almak için BonusluAvea yazıp cep telefonunuzdan 3340’a kısa mesaj (SMS) göndermeniz yeterli.

Yorumlar