Yepyeni saç rengiyle yepyeni Rihanna

....



Artık adından çok, lakabıyla anılıyor: RiRi! Çünkü daha çok seviliyor ve giderek müzik tarihinin silemeyeceği bir şov yıldızına dönüşüyor. Rihanna yepyeni saç rengiyle Harper's Bazaar'a poz verdi.
5 1


Calvin Klein marka bir elbiseyle poz veren 24 yaşındaki Rihanna, son zamanlarda hakkında çıkan 'kötü kız' yakıştırmalarına gülüyor. "Ben tarzımla, sahnemle asi bir kadınım evet. Ama sanıldığı gibi rahat değilim, aşk hayatımda tutucuyum."

Son dönemde eski sevgilisi Chris Brown'la olan sürtüşmeleri sorulduğunda kimsenin endişelenmemesi gerektiğini söyledi: "Ben artık bambaşka bir yerdeyim."
5 2


O her zamankinden daha zayıf bir kadın oldu. Yoğun çalışmaları yüzünden en çok kalçasının küçüldüğüne üzüldüğünü daha önce de söylemişti. Fakat bizim gördüğümüz nefes kesici bir vücut ve her zamanki RiRi feminenliği... Balmain elbisesiyle bu poz da söylediklerimizin kanıtı sayılabilir.
5 3


Mavi ışıltılı siyah saçları yeni bir fenomen başlatacak. Bir de belirtmeden geçmeyelim. Ralph Lauren imzalı bu elbiseyi çekimler için giyerken o da çok beğendi.
5 4