Yılandan korkmayın lezzetli olduğu zaman

Şık mimarisi, estetik detayları ve fark yaratan menüsü ile Ankara’nın lezzet anlayışını değiştiren Harvey Nichols MAG Lounge, dünya lezzetlerini ilginç sunumlar eşliğinde konukları ile paylaşmaya devam ediyor

Yılandan korkmayın lezzetli olduğu zaman

Next Level Alışveriş Merkezi Podyum’da bulunan Harvey Nichols MAG Lounge, dünya lezzetlerini ilginç sunumlar eşliğinde konukları ile paylaşıyor. Yoğun iş temposunun ardından kendini şımartmak isteyenlerin vazgeçilmez mekanı olan Harvey Nichols MAG Lounge, ferah mimarisi ile dikkat çekiyor.

Fark yaratan kahve sunumları ile yorgunluğunuzu atma imkanı sağlayan mekan, açık havası ve lezzetli menüsü ile keyifli sohbetlerinize renk katıyor.

Harvey Nichols MAG Lounge’ın sınırların dışına çıkan menüsünde yer alan “Yılan Balığı” en çok tercih edilen ürünleri arasında. Bir Güney Amerika tahılı olan amaranth’ın baharat ve sebzelerle tatlandırılmasının ardından, fileto edilmiş ve balzamik çektirme sürülmüş yılan balıklarından oluşan bu eşsiz lezzet, kısa bir süre salamandrada ısıtıldıktan sonra bezelye püresi ile servis ediliyor.

Hafif ve doyurucu olmasının yanı sıra deniz ürünleri tutkunlarının damak zevkine de hitap eden yılan balığı, özellikle akşam yemeklerinin vazgeçilmez menüsü olarak karşımıza çıkıyor. İçecek tercihinde her lezzete eşlik edebilen yılan balığı, günlük olarak getiriliyor ve tazeliğini her an koruyabilmesi için saklama koşulları titizlikle hazırlanıyor.

Harvey Nichols MAG Lounge’ın usta şeflerinin ellerinde lezzet harikasına dönüşen yılan balığı, farklı tatlar arayanlar için keşfedilmesi gereken lezzetlerin başında geliyor.

Yorumlar