Yılbaşı gecesi için oje önerileri neler?

Yılbaşı akşamı için kıyafetinizi seçtiyseniz sıra ojelerinizde! İster parlak ister simli, bu ojelere bayılacaksınız!

Yılbaşı gecesi için oje önerileri neler?

Yılbaşı gecesi için ne renk oje süreceğinize karar verdiniz mi? Hala karar veremeyenler için harika önerilerimiz var! İster mat ister simli, tercih sizin!

Metalik
Son zamanların en sevilen makyaj trendlerinden olan metalik ojeler yılbaşı gecesi için muhteşem bir seçim olacaktır. Gümüş, altın, rose en çok tercih edilen renkler olsa da metalik ojelerin pek çok rengi mevcut. Yılbaşı ruhuna yakışır gümüş ya da altın renklerinden hangisini seçeceğiniz ise size kalmış.

Simli
Pek çoğumuzun çocukken kullandığı simli, parıltılı ojeler geri dönmüş durumda. Tırnaklarımızı eğlenceli hale getirmenin en kolay yolu olan bu ojeler, manikürünüzün ömrünün uzamasını da sağlıyor. Uygulamak konusunda ise hiçbir kural yok, cesur olun ve parlayın!

Doğal tonlar
Şu sözü eminiz hepiniz duymuşsunuzdur: “Less is more” yani bazen az daha fazladır. Klasikten vazgeçmek istemeyenler, sadeliğin en güzeli olduğunu düşünenler için yine bu sezon revaçta olan nude tonlarını yılbaşı gecesi renkli kıyafetlerinizle kombin edebilirsiniz. 

Göz alıcı kırmızı
Hangi sezonda olursanız olun klasik bir kırmızı, her zaman için iyi bir seçim olacaktır. Yılbaşı için de kırmızıdan daha iyi bir renk düşünülemezdi.

Gri
Son yıllarda gittikçe popüler hale gelen gri renkte ojeleri neredeyse her markada bulmak mümkün. Birçok farklı tonuyla piyasada yer alan griye mutlaka bir şans vermelisiniz.

 

 

Yorumlar