Yıldız Tilbe konserde orkestrasını azarlayıp işten kovdu!

Yıldız Tilbe konserde ne biçim çalıyorsun sen deyip orkestrasını azarlayıp işten kovdu! Konserde gerginlik yaşayan Tilbe 4 kişinin gözünün yaşına bakmadı!

Yıldız Tilbe konserde orkestrasını azarlayıp işten kovdu!

Geçtiğimiz gün Yıldız Tilbe'nin sahne aldığı bir gece kulübünde gergin anlar yaaşndı. Yıldız Tilbe konsrede orkestrasını sahnede azarlayıp yedi kişiden dört kişiyi işten çıkardı. Sahnede konserde olay çıkarıp sinirlenen sanatçı ilk önce orkestrasını azarladı daha sonra dört kişiyi işten çıkardı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına haberine göre; ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz çarşamba günü bir alışveriş merkezinin içinde yer alan gece kulübünde konser verdi. Konserinde ortalarında perküsyon çalan kişiye sinirlenen Tilbe, önce ekibini azarladı sonra da dört kişiyi işten kovdu.

KONSERDE GERGİN ANLAR YAŞANDI!

Önceki gün sahneye çıkan Yıldız Tilbe'nin konserinde gergin anlar yaşandı. Tilbe güzle başlayan konserinin ortalarında 7 kişilik orkestra ekibinden perküsyoncusu "Nasıl çalışıyorsun, beğenmedim" diyerek azarladı. Yaşanan ufak gerginlik sonrasında şarkılarını söylemeye devam eden Tilbe, ilerleyen saatlerde "Ben Yıldız Tilbe'yim kendinize gelin, doğru çalın." diyerek diğer müzisyenlerini de uyardı.

4 KİŞİNİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADI!

Yaşanan gerginlik sonrası seyircilerinin yüzünün düştüğünü gören Yıldız Tilbe iyice sinirlenerek programını erken bitirdi. Kulisine giderken emir veren Tilbe, "Kötü çalanları kovun" dedi. Tilbe'nin bu sözlerinin ardından 7 kişilik orkestra ekibinden 4 kişi işten çıkartıldı.

Yorumlar