Yumurta diyeti nasıl olur 2 haftada 10 kilo zayıflatıyor!

Yumurta diyeti nasıl olur? 2 haftada 10 kilo verdiren yumurta diyetini denemeye ne dersiniz? İşte yumurta diyeti tarifi!

Yumurta diyeti nasıl olur 2 haftada 10 kilo zayıflatıyor!

Yumurta diyeti nasıl olur? Yakın bir zamanda düğününüz var ya da çok uzun bir zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızla görüşeceksiniz. Fakat epeyce kilo aldınız ve vermekte zorlanıyorsunuz. İşte tam da bu noktada bu diyet imdadınıza koşuyor. 2 Haftada 10 kilo verdiren yumurta diyetini denemeye ne dersiniz? Prof. Ender Saraç'ın 2 hafta kadar bir süre ile 10 kilo verdiren yumurta diyetini sizler için hazırladık. Bu programa uyarak kısa süre içerisinde zayıflayacak, istediğiniz görünüme kavuşacaksınız. 

 

KAHVALTILARDA: 1 ince dilim kepek ekmeği, 1 ince dilim peynir ve şekersiz yeşil çay tüketilir.

1. GÜN: Öğlen yemeğinde 2 adet haşlanmış yumurta ve söğüş salata, akşam yemeğinde ekmek içi koyulmadan hazırlanan 5 adet ızgara köfte ve yeşil salata tüketilir.

2. GÜN: Öğlen yemeğinde 1 bardak tuzsuz ayran ile 1 adet simit, akşam yemeğinde 150 gram haşlanmış tavuk ve limonlu yeşil salata tüketilir.

3. GÜN: Öğlen yemeğinde 1 kâse yoğurt, yeşil salata ve 1 ince dilim kepek ekmeği, akşam yemeğinde 200 gram ızgara et ile yeşil salata tüketilir.

4. GÜN: Öğlen yemeğinde 1 orta boy patates ile salata, akşam yemeğinde 5 adet kalem pirzola ve yeşil salata tüketilir.

5. GÜN: Öğlen yemeğinde 2 adet yumurta kullanılarak hazırlanan menemen ile salata ve akşam yemeğinde 6 kaşık haşlanmış yağsız makarna ve 1 kâse yoğurt tüketilir.

6. GÜN: Öğlen yemeğinde 2 adet haşlanmış yumurta ve yeşil salata, akşam yemeğinde 1 kâse sebze çorbası ve 1 kâse yoğurt tüketilir.

7. GÜN: Öğlen yemeğinde 2 dilim peynir ve 2 yumurta ile hazırlanan yağsız omlet ve söğüş salata, akşam yemeğinde ise 150 gram tavuk şiş ve yeşil salata tüketilir. Metabolizmayı hızlandıran bu diyet aynı zamanda ödem attırıcıdır ve 7 gün sonunda ortalama 5-8 kilo zayıflanabilir.

Yorumlar