Zahide Yetiş kimdir hadis dersine girmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Ünlü sunucu Zahide Yetiş, birlikte program sunduğu ilahiyatçı Mustafa Karataş'ın hadis dersine girip ders anlatınca sosyal medya ayağa kalktı!

Zahide Yetiş kimdir hadis dersine girmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Ünlü sunucu Zahide Yetiş, birlikte program sunduğu ilahiyatçı Mustafa Karataş'ın İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesindeki hadis dersine girip ders anlatınca sosyal medya ayağa kalktı. Dersten bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan gazeteci Nevzat Çiçek ise Yetiş'in ilahiyat fakültesinde derse girmesine sert tepki gösterdi. Nevzat Çiçek, Twitter'da paylaştığı mesajda "Zahide Yetiş İstanbul ilâhiyatta Mustafa Karataş nezaretinde derse girmiş. Konu başlığını gerçekten merak ediyorum" dedi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunlarda işi iyice şova dönüştürdü." yorumunu yaptı.

ÖĞRENCİLERE DERS VERDİ SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI 

Show TV'de "Zahide Yetiş'le" programını hazırlayıp sunan ünlü televizyoncu Zahide Yetiş, cuma günleri programında konuk ettiği ilahiyatçı Mustafa Karataş'la birlikte İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde derse girdi. Zahide Yetiş, Mustafa Karataş nezaretinde öğrencilere ders verdi. Sosyal medya ayağa kalktı.

 MESAJLA HABER VERDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Show TV'de "Zahide Yetiş'le" isimli gündüz kuşağı programını hazırlayıp sunan Zahide Yetiş, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde derse girdi. Ünlü televizyoncu Yetiş, Türk hadis kürsüsü profesörü Mustafa Karataş nezaretinde ilahiyat öğrencilerine ders verdi. Mustafa Karataş'ın bir gün önceden öğrencilerine Zehide Yetiş'in geleceğini haber verip, arkadaşlarına da duyurmalarını istediğini gösteren mesajlar ortaya çıktı.

''BUNLARDA İŞİ İYİCE ŞOVA DÖNÜŞTÜRDÜ''

Zahide Yetiş'in Mustafa Karataş nezaretinde ilahiyat öğrencilerine 'Hadis Dersi'nde ders verdiği görüntüler sosyal medyada sert tepki çekti. Dersten bir fotoğrafı sosyal medyada paylaşan gazeteci Nevzat Çiçek ise Yetiş'in ilahiyat fakültesinde derse girmesine sert tepki gösterdi. Nevzat Çiçek, Twitter'da paylaştığı mesajda "Zahide Yetiş İstanbul ilâhiyatta Mustafa Karataş nezaretinde derse girmiş. Konu başlığını gerçekten merak ediyorum" dedi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise, "Bunlarda işi iyice şova dönüştürdü." yorumunu yaptı.

"KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Sosyal medyadaki tepkilerin ardından Mustafa Karataş, sosyal medya hesabından tepkileri görmezden gelerek, Zahide Yetiş'in üniversiteyi ziyaret ettiğini duyurdu. Mustafa Karataş, sosyal medya hesabından 4 fotoğrafı "Zahide Yetiş hanımefendi ve Global Medya sahibi Oğuz Karali ve Mustafa Gülnahar beyler Fakültede dersimizi dinlediler ve sonrasında İHAM'ı ziyaret ettiler. Kendilerine teşekkür ederiz." notuyla paylaştı.

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR? 

Anne tarafından Yunanistan Selanikli, baba tarafından Kütahyalı olan Zahide Yetiş, 1979 yılında Avusturya, Viyana’da doğdu. İzmir’de büyüyen Zahide Yetiş lise eğitimini İzmir Özel Fatih Koleji’nde tamamladıktan sonra 9 Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü’nden mezun oldu. TV8 ‘de “Kentlerin Dili” adlı programla Türkiye'yi dolaşarak 25 ayrı şehrin yarı belgesel programını yaptı. Altı yıl boyunca Türkiye’nin ilk Teknoloji Programı olan ‘İnternet TV’ yi sundu, ‘İnternet Dünyası’ adlı bir gazete köşesi hazırladı. İzmir Fatih Kolejinde Diksiyon Güzel Konuşma ve Artikülasyon dersleri verdi. TRT Kurumunda, İzmir ve Ankara televizyonlarında “Genç Gözüyle Tartışma” , “İnternet TV”, “Türk Site”, “Gün Başlıyor”, “Şans Karesi” ve “İzlenimler” gibi kadın, eğitim, kültür, eğlence ve tartışma ve yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi. Kanal D’de yayınlanan tam üç sezon “Doktorum” Programını Op. Dr. Aytuğ Kolankaya ile beraber sundu. Daha sonra ATV'de “Zahide’yle yetiş hayata” adlı programda sunuculuk yaptı. 16 Eylül 2014 tarihinde hayatını işadamı Cem Arısoy ile birleştiren Zahide Yetiş, bir erkek çocuk bekliyor. Ünlü sunucu, hamilelik haberini canlı yayında “Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim.” Sözleriyle duyurmuştu.

 

zahide yetis hadis dersine gırınce sosyal medya ayaga kalktı

 

Yorumlar 1 yorum