Zara McDermott kimdir çıplak görüntüleri ortaya çıktı sosyal medya birbirine girdi!

Yurt dışında çekilen bir çok kişinin takip ettiği 'Aşk Adası' adlı programda yarışan 21 yaşındaki Zara McDermott, çıplak görüntüleri sosyal medyayı salladı!

Zara McDermott kimdir çıplak görüntüleri ortaya çıktı sosyal medya birbirine girdi!

Dünya genelinde büyük ilgi gören 'Love Island (Aşk Adası)' adlı yarışmada yarışmacı olan 21 yaşındaki  Zara McDermott'ın çıplak görüntüleri ve erotik videoları internete sızdırıldı! Yarışmanın kuralları gereği dışarıdan bir haber olan ve dışarı ile bağlantısı olmayan genç yarışmacı olaylardan henüz bir haber! Posta'nın haberine göre, genç yarışmacının sızdırılan görüntülerine en büyük ailesinden geldi! Böyle bir durumu beklemeyen ve kızlarının erotik görüntüleri karşısında şoke olan aileden henüz bir açıklama yok. 

OLAYLARDAN HENÜZ BİR HABER...

Bİr çok kişi tarafından takip edilen yurt dışında çekilen 'ove Island (Aşk Adası)' adlı yarışma programında yarışan 21 yaşındaki Zara McDermott isimli genç yarışmacının geçtiğimiz gün çıplak fotoğrafları ve erotik videoları internete sızdırıldı! Ortaya çıkan görüntülerden sonra merak edilen yarışmacının proframın formatı gereği dışarıda olan olaylardan bir haber! Henüz hiç bir şeyden haberi olmayan genç yarışmacı yarışmaya devam ediyor! Çıkan görüntülerin ardından sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüler hızla yayılmaya devam ediyor. Henüz hiç bir şeyden haberi olmayan Zara McDermott'un olayları öğrenince vereceği tepki merak konusu olmuş durumda!

Zara McDermott çıplak görüntüleri

Zara McDermott'un çıplak fotoğrafları

Zara McDermott çıplak fotoğrafları ortaya çıktı

Zara McDermott çıplak fotoğraf erotik video

Yorumlar