Zayıf gösteren göbeği gizlemeye yardımcı olan kıyafet önerileri nelerdir?

Her kadının ortak şikayetçi olduğu konulardan biri de kıyafette çıkan göbeklerdir! Ancak korkmayın sizin için bugün göbeğinizi gizleyebileceğiniz stil önerileri

Zayıf gösteren göbeği gizlemeye yardımcı olan kıyafet önerileri nelerdir?

Kadınların bitmek bilmeyen sorunlarından biride göbek bölgesindeki fazlalıklardır. Kıyafetin üzerinde oldukça belli olan göbeği gizlemek için bir çok yöntem var. Göbek bölgesindeki fazlalıkları gidermek her ne kadar zor olsa da göbeği yokmuş gibi göstermenin yöntemleri mevcut! Bugün elmaelma.com okurları için 5 öneride göbeğinizi gizlemenin püf noktalarını biraraya getirdik. Sizde bu önerilere kulak vererek göbek sorununuzu gizleyebilirsiniz...

PEPLUM TİPİ KIYAFETLER

Özellikle son zamanların gözdesi olan kıyafetlerinden biri de peplum kıyafetlerdir. Göğüs bölgenizin alt kısmına kadar dar olan göğüs altından itibaren bollaşan modelleri tercih ederek hem farklı bir görünüm elde edebilir hemde olan fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz.

KOYU RENKLİ KIYAFETLERİN SİHİRLİ ETKİSİ!

Her zaman dediğimiz gibi koyu renkli kıyafetler her zaman sizi bir beden küçük görünmenizi sağlar. O yüzden koyu renkli kıyafetleri tercih ederek göbeğinizi yokmuş gibi gösterebilirsiniz.

KEMER TİPİ AKSESUARLARI ES GEÇİN!

Kadınların vagzeçilmez giyim aksesuarlarından olan kemeri ne yazık ki bu amaç için kullanmanız mümkün olmayacaktır. Kemer kullandığınızde belinizin kalınlığı ortaya çıkacaktır. Bu yüzden bol kıyafetleri tercih ederek kemer kullanımından uzak durmalısınız! 

YÜKSEK BEL KURTARICINIZ OLABİLİR!

Yüksek bel pantolonlar hem olduğunuzdan daha uzun görünmenizi sağlar hem de ideal fit bir görünüm elde edebilirsiniz. Pantolonunuzun bitiş kısmı karnınızın üzerinde kalacağı için böylelikle göbeğinizdeki fazlalıkları kamufule edebilirsiniz.

Yorumlar