Zeynep Yılmaz kimdir Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'dan aşk itirafı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz aşk hakkındaki düşüncelerini açıkladı! 'İçimde bir kıvılcım var' diyen Yılmaz Acun Ilıcalı'dan sonra...

Zeynep Yılmaz kimdir Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'dan aşk itirafı!

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz, aşk hakkındaki düşüncelerini bir röportajda dile getirdi. Zeynep Yılmaz'ın sevgilisi var mı? Zeynep Yılmaz kimdir? Tv8'in sahibi Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden Yasemin ve Leyla adına iki kızı olan Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ile olan evliliğinden sonra aşk hakkında Şamdan Plus dergisine röportaj verdi. Leyla ve Yasemin ile çok mutlu olduğunu söyleyen Zeynep Yılmaz ''Büyük konuşmak istemem ama evlenmek gibi bir derdim ve isteğim yok. Aşka gelince; kapımı kapatmadım. Bir kadın için en güzel yaştayım. 42 yaşıma yeni bastım'' dedi.

zeynep yılmaz

İÇİMDE BİR KIVILCIM VAR!

Yasemin ve Leyla'nın babası olan Acun Ilıcalı ile olan evliliğini 2016 yılında yollarını ayıran Zeynep Ilıcalı, Dışarıdan fazlasıyla ağırbaşlı göründüğünü belirten Zeynep Yılmaz şöyle konuştu: “Aslında içimde bir kıvılcım var. Çocuk ruhumu kaybetmedim. Özgün ve çok şanslı bir kadınım.”

ACUN ILICALI'NIN ESKİ EŞİ ZEYNEP YILMAZ KİMDİR?

Zeynep Yılmaz, 1976 yılında dünyaya geldi. 17 yaşındayken Acun Ilıcalı ile tanıştı, 10 yıllık beraberliğin ardından 2003’te nikah masasına oturdu. Bu esnada 1999 – 2000 yıllarında Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitirdi. İlk olarak Cine5’te iç film satın alımı görevinde üç sene kadar çalıştı. Daha sonra ‘çocukluk hayalim’ dediği mimarlık mesleğini yapmaya başladı ve kendi mimarlık şirketini kurdu. Bu süreçte Acun Ilıcalı'dan iki kızı olan Zeynep Yılmaz, çocuklarına Leyla ve Yasemin ismini verdi.  Leyla Ilıcalı 2004, Yasemin Ilıcalı ise 2007 yılında dünyaya geldi. 2016 yılında Acun Ilıcalı ile anlaşmalı bir şekilde ayrıldı. Zeynep Yılmaz, geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda 'Kendinizden ve eğitim geçmişinizden kısaca bahseder misiniz?' sorusuna şu yanıtı vermişti:

Çocukluğumdan beri mimarlık okumak istedim. Rahmetli dedem ve babam avukattı, ama aklım hep mimarlıktaydı. Sabahlara kadar dayımın çizdiği projeleri ve maketleri seyrederdim. Rahmetli babamın vasiyeti, “Ne olursan ol önce anne ol” idi. Sanırım en büyük meslek anneliği yerine getirdim. Şimdi ise hayallerimdeki işi yapıyorum. 8 sene Fransız okullarında okuduktan sonra Marmara Üniversitesi İşletme bölümünü bitirdim.

 

Yorumlar