Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim kaç puan verdi neler oldu? (10 Aralık Pazartesi)

Zuhal Topal'la Sofrada bugün 6. bölüm ile ekranlarda. Zuhal Topal'la Sofrada pazartesi günü puan tablosu ve gelin Serpil'in yaptıkları.

Zuhal Topal'la Sofrada bugün kim kaç puan verdi neler oldu? (10 Aralık Pazartesi)

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Aralık Pazartesi günü 76. bölümüyle ekranlardaydı. Zuhal Topal'la Sofrada bugün yani pazartesi günü neler oldu, kim gelin Serpil'e kaç puan verdi merak ediliyor. Öte yandan Zuhal Topal bugün Serpil'e kaç puan verdi sorusunun yanıtı da önemli. Zira haftanın Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın birincisini çoğunlukla Zuhal Topal'ın verdiği puan belirliyor. Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün yarışan gelin Fatma hanımın gelini Serpil oldu. Pazartesi günkü yarışmacı gelinin menüsünde kıymalı tarhana çorbası, patatesli gözleme, saç kavurma ile ciğerli bulgur pilavı ile armut tatlısı vardı. Canla başla menüsünü verilen sürede hazırlayıp, 10 bin TL'lik büyük ödülü kazanmak için uğraşan gelin Serpil için işler pek de istediği gibi gitmedi. Masada ilk gerginlik günün kayınvalidesi Fatma hanımın diğer kayınvalidelere 'ellerinizi yıkayın' demesiyle başladı. Masadan kalkıp ellerini yıkamayı reddeden kayınvalideler ile günün kayınvalidesi Fatma hanım arasında tansiyon daha ilk dakikadan yükseldi. Gelin Serpil'in çorbasının da beğenmeyen kayınvalideler arasıcak için gelen menüsü denemeden eleştirileri başlayınca ortalık karıştı. Ara sıcak için gelen menüye 'tuzlu' diyen kayınvalideler gelin Serpil'i kızdırınca İlknur hanıma tepki gösterdi. ve Kayınvalide İlknur hanımın önünden tabağı 'Siz yemeyeceksiniz verin tabağı' diyerek aldı. Gelin Serpil'in bu tavrı ise masada tansiyonu iyiden iyiye yükseltti. Serpil kayınvalidelerden toplamda 15 puan aldı. Zuhal Topal da Serpil'e bugün 6 puan verdi. Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki ilk yarışmacısının toplam puanı 21 oldu.

Meryem hanım 4, Ayten hanım 4, Aynur hanım 3, İlknur hanım 4. 

Zuhal Topalla Sofrada pazartesi 10 Aralık gelin Serpil'e kim kaç puan verdi

1 PUAN VERMEK YASAKLANDI

Zuhal Topal kayınvalidelerin gelinlere 1 puan vermesine bugünkü yarışmada kısıtlama getirdi. Menüde söylenen her yemeğin hazır olması durumunda Zuhal Topal'la Sofrada'da artık 1 puan verilemeyecek. 

GELİN SERPİL'İN KOCASININ HAMARATLIĞI GÜNÜN OLAYI OLDU

Öte yandan, yemek hazırlıkları aşamasında evde bulunan gelin Serpil'in eşi  yemeklere müdahalesi ve ev temizliği yapması güne damga vurdu. Evi elektrik süpürgesiyle temizleyen damadı gören Zuhal Topal, "Beyler görün ne kocalar var" dedi. 

Zuhal Topal'ı da programın başında elini yıkaması için banyoya götüren günün kayınvalidesi banyodaki dantelleri gösterince Zuhal Topal şoka girdi. Banyoda klozetin üzerindeki dantelleri gören Zuhal Topal, elini kuralamak için havlulara dönünce bir şok daha yaşadı. Zuhal Topal elini sileceği havlulardaki dantelleri görünce elini silmeye kıyamadı ve kağıt havlu istedi. 

Zuhal Topal'la Sofrada 10 Aralık pazartesi günü yarışan gelin Serpil kayınvalidelerden toplam 15 Zuhal Topal'dan da 6 puan alarak toplam 21 puan kazandı

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA GEÇEN HAFTA NELER OLDU REKOR PUANLA BİRİNCİ OLDU?

Zuhal Topal'la Sofrada'da geçen haftanın finalinde bugüne kadar görülmemiş bir puanlama yaşanmıştı. 7 Aralık Cuma günü Zuhal Topal'la Sofrada'da birinci olan gelin kayınvalidelerden aldığı rekor puanlarla açık ara önde 10 bin TL'lik birincilik ödülünü kapmıştı. Zuhal Topal'la Sofrada 75. bölümde haftanın kazananı 31 puanla Demet olmuştu. Aslen Trabzonlu olan Demet, kendi gibi Trabzonlu olan kayınvalide Şaduman hanımdan 10 puan almıştı. Latife hanım da Demet'in menüsüne 8 puan vermişti. Geçen hafta Zuhal Topal'la Sofrada'da en düşük puanı alarak haftanın 5'ncisi olan isim ise Salı günkü yarışması Şaduman hanımın gelini Leman olmuştu. Leman 18 puan alabilmişti. 

Zuhal Topal'la Sofrada geçen hafta kim kaç puan aldı sorularının yanıtları gün gün şöyleydi:

3 Aralık Pazartesi günü: Bahriye hanımın gelini Çiğdem toplam 22 puan almıştı. 

4 Aralık Salı günü: Şaduman hanımın gelini Leman yarışmıştı. Leman toplamda 18 puan almıştı.

5 Aralık Çarşamba günü: Tülay hanımın gelini Aslı yarışmış ve 22 puanla günü tamamlamıştı.

6 Aralık Perşembe günü: Perşembe günü ise Latife hanımın gelini Esen kayınvalideleri ağırlamıştı. Esen'in toplam puanı ise 21 olmuştu.

7 Aralık Cuma günü: Nurten hanımın gelini Demet yarışmıştı. Demet kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan aldığı puanlarla 31 puana çıkmıştı. 

 

Yorumlar