Kate Moss-Topshop Koleksiyonu sizin için hazır!

Kate Moss ve TOPSHOP işbirliğinin ürünü olan 2014 ilkbahar/yaz koleksiyonu satışta...


TOPSHOP, ünlü İngiliz moda ikonunun kendine özgü ve çok beğenilen vintage tarzını yansıtan seçkin parçaları bir araya getiriyor.

Önceki Kate Moss TOPSHOP koleksiyonlarından çok farklı olan bu yeni koleksiyon için TOPSHOP tasarımcılarıyla yakın çalışan Kate, bu çok güncel ve daha lüks koleksiyonla gerçek bir İngiliz moda ikonu olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

Koleksiyon dünyanın her yanındaki TOPSHOP mağazalarında ve Türkiye’de aynı anda anda satışa çıkıyor.

11 1

Koleksiyonun ana tasarım kategorileri, Kate’in Balear Adalarına duyduğu sevginin bir yansıması olan Balearic Dressing temasıyla başlıyor; özenle işlenmiş bluzlar, ipekliler ve Kate’in her yaz giydiği bir vintage kıyafetten esinlenilen beyaz kaftan temada dikkat çekiyor.
11 2

Aztek elbiseleri elde dikilmiş hissi verirken yoğun işlemeli tığ örgü dantel elbiseler diz üstü veya bilek boyunda, krem rengi ve siyah seçeneklerle sunuluyor.
11 3

Pijama dressing teması Kate Moss TOPSHOP koleksiyonuna yepyeni bir boyut ekliyor.Londra’da Soho’dan tedarik edilen ipek satenlerde pastel tonlarda deforme edilmiş çiçekli ve Doğu’dan ilham alan canlı renklerde çiçekli olmak üzere iki farklı desen grubu görülüyor. Her iki desen de yüksek belli pantolonlarda, bluzlarda ve pijama tarzı bir cekette kullanılmış.
11 4