2019 yaz modası tredleri elbiseler, şapkalar, renkler...

2019 yaz modası tredleri elbiseler, şapkalar, renkleri sizler için derledik. 2019 modasına yön veren ikon markaların defilelerinden sizin için seçtiklerimiz.

2019 yaz modası tredleri elbiseler, şapkalar, renkler...

Artık şüphe yok yaz geldi! 

Peki 2019 yazında moda trendlerinde öne çıkanlar ne? Dünyaca ünlü markalarından defilelerinde öne çıkan ikon modelleri ve aksesuarları sizler için derledik. 2019 yaz modasında uzun elbiseler de var neon renkler de. Özellikle büyük boy şapkalar bu yazın en çok öne çıkan detaylarından. 

1- BÜYÜK BOY ŞAPKALAR

Geçen yıldan ayak seslerini duyduğumuz büyük boy şapkalar bu sezonun en trendleri arasında. Üstelik şapkalar bu sezon sadece tatile gittiğinizde değil şehirde de kullanıma uygun.

2019 yaz modası şapkalar

2- HER UZUNLUKTA ŞORTLAR

Bu sezonun en rahat ve şık parçaları arasında şortlar gösteriliyor. Üstelik bu sezonun şortları her boy ve özellikte. Yani isteyene kısa ve iddialı, isteyene midi ve rahat.

2019 yaz modası şortlar

3- KIVRIMLARI ÖNE ÇIKARAN DETAYLAR

Bu sezon elbiselerde kıvrımları öne çıkaran detaylar çok trend. Özellikle de bel oyuntuları için tasarlanan elbiseler bu sezonun öne çıkan modelleri.

2019 yaz modası elbiseler

4- 60'LARIN BASKILARI GERİ DÖNDÜ

Bu sezon 60'ların özel baskıları geri dönüyor. Eskilerden kalma baskı detaylı kıyafetleriniz varsa dolaptan çıkarmanın tam zamanı.

2019 yaz modası

5- DÜZ TABANLAR

Stillettolardan vazgeçmiyoruz kabul ama moda sektörünün öncü markaları bu algıyı bu sezon kıracak gibi. Moda sektörünün ikon markalarının defilelerinde stillettolar yerine aykırı tasarımlarla farklı sandaletleri ve düz taban ayakkabıları tercih etti. İşte onlardan birkaçı...

2019 yaz sezonu ayakkabılar

6- YAĞMURLUKLAR

Yaz modası deyince aklınıza bikiniler, pareolar geliyor olabilir ama sektör yağmurlukları hiçbir zaman unutmuyor. Yaz sonunda ve başında ben de bir yağmurluk almalıyım diyenler için işte örnekler.

2019 yaz modası yağmurluklar

7- BATI ESİNTİLERİNE DEVAM

Geçen sonbahar sezonunda hayatımıza giren Batı tarzı detaylar bu sezona da hakim. Kovboy teması ise en popüleri.

2019 yaz modası elbise kovboy detayları

8- NEON RENKLER

Ben yaz deyince kendimi renkler konusunda kısıtlamam diyorsanız neon renkler tam size göre. Bir kaç sezondur hakimiyetini koruyan neon renkli tasarımlar bu sezon da trend.

2019 yaz modası renkler neon

9- CESUR OMUZLAR

Bu sezon kadınsı detaylarda omuzlar önde. Elbiselerde omuzları ortada bırakan tasarımlar dikkat çekiyor.

2109 yaz modası elbise ve omuzlar

10- PAYETLER

Bu sezonun en dikkat çekici detayları sade gibi görünen tasarımlardaki payetli dokular. En minimalist tasarımda bile dikkat çeken payetler var. 

2019 yaz modası payetli elbiseler

Yorumlar