1 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Özel hayatınızda anlayışsızlığınız sürüyor.Bu nedenle soğuk rüzgarlar estiriyorsunuz.Olaylara daha olumlu yaklaşmaya ve iç dünyanızdaki huzursuzluğu sevgilinize yansıtmamaya çalışın. Maddi konularda çalışmalar yapacaksınız ve sonucu olumlu olacak yatırımlar yapabileceksiniz. Bugün gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız.
13 1

Boğa: Yakınlar ve eve ait uğraşlar sizi hareketli kılıyor. Tamamlanması gereken işler nedeni ile planlarınızda bazı değişiklikler söz konusu. Eldeki kaynakların önem kazandığı bu dönem yatırım odaklı düşünceler içindesiniz. Hayatınızı fazladan değiştirecek önemli bir gelişme yaşamayabilirsiniz. Ama bu durum şanslı olmanızı değiştirmiyor.
13 2

İkizler: İş yaşamınızda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak gelişmeler olabilir. Mantığınızı geri plana iterek duygusal bir karar verebilirsiniz ancak bunun sonuçları ileriki günlerde sizin için zarar verici olabilecektir. Çevrenizdeki insanların sizden beklentileri artabilir ve bu iş yaşamınızda sizin için rahatsız edici olacaktır.
13 3

Yengeç: Bugün iş yaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız ve sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Yeni başlayan birlikteliğinizde fazla verici davranmayın. Onu memnun etmek için bazen gereğinden fazla çaba harcıyorsunuz.
13 4