10 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre bugün sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Aşk hayatınızda, kendinizi sıkışmış, zor durumda hissedeceğiniz bir dönem. İlişkinizdeki yanlış yaklaşımların neticesinde, girdiğiniz yoldan dönmek veya amaçladıklarınızdan vazgeçmek durumunda kalabilirsiniz. Bugün yeni bir girişimde bulunacaksınız günün ilk yarısını tercih etmelisiniz. Akşam saatleri duygusal konularda dikkatli olun.

13 1


Boğa: Sizin hareket alanınızı kısıtlayan şartlar öne çıkıyor. Pek çok konuda korku yaratan, elde olmayan nedenler sizi yoracaktır. Olaylar karşısında sakin olmalısınız. Belki de parasal alanda yaşadığınız önemli gelişmeler karşısında önlemci olmanız lazım. Özgüveninizin ne kadarını hak ettiğinizi iyi hesaplamanız gerekiyor.

13 2


İkizler: Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumunda görünüyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

13 3


Yengeç: Esprili gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Yakında para bakımından kendinizi sıkışık hissettiğiniz bir durumda, yeni bir imkan doğacak ve probleminizin büyük bir bölümünü çözeceksiniz.

13 4