10 Nisan günlük burç yorumunuz!

Bakalım burcunuza göre sizi bugün ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Sevgilinize vermiş olduğunuz sözü yerine getirmemeniz sizin için mutluluk değil, mutsuzluk getirir. Aşk işlerinde güveni bir kaybederseniz saadeti gölgelemiş olursunuz. Günün ilk yarısı keyfiniz yerinde olmakla birlikte, verimli geçmeyebilir. Değişikliklere ayak uydurmalısınız.
13 1

Boğa: Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz.Kendinizi şartlandırıp katıldığınız tartışmalar verimsiz olduğu kadar da tehlikeli. Bugünlerde bazı konulara daha serinkanlı yaklaşmalısınız.
13 2

İkizler: Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir.Son günlerde kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.
13 3

Yengeç: Yapıcı sonuçlar elde etmek istiyorsanız düzenli çalışmanız gerekiyor. İş ortamında huzursuzluklar olası. Duygusal reaksiyonlarınızı törpülemeniz gerekebilir. Evle ilgili konular dikkat uyandırırken, işe odaklanmakta güçlük çekebilirsiniz.
13 4