14 Kasım günlük burç yorumları!

Güneş Jüpiter karesi özgüvenimizi yükseltebilir! Astrolog Demet Baltacı 14 Kasım burçlarını yorumluyor...

Bugün 14 Kasım Cuma... Venüs günündeyiz…

Aslan burcunda ilerleyen Ay son dördün fazında olacak. Bir süredir üzerinde uğraştığımız bazı iş ve projelerimizde şartlar daha belirgin hale gelebilir, sonuç alabiliriz.

Aslan burcundaki Jüpiter Akrep burcundaki Güneş ile kare açı yapacak.Kendimizi ortaya çıkarma ve dikkat çekme isteğimiz yoğunlaşırken, yaşamın keyifli ve eğlenceli yönlerine doğru da çekilebiliriz. Fazla özgüven, gurur ve kibir yaratabilir.
15 1
Aşırı iyimserlik ve cesaret fazla risk almamıza neden olabilir. Kişisel zevkler, yeme, içme ve para harcama dürtülerimizde aşırıya kaçabiliriz.

Çevremizden ve sevdiğimiz kişilerden aşırı ilgi ve sevgi bekleyebiliriz. Sahip olduklarımız yetersiz gelebilir. Özel ilişkilerimizde sahiplenici, kıskanç ve talepkar olmamız mümkün. Duygusal dengemizi korumaya çalışmalıyız.
15 2
KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Duygusallık ve kişisel gururla ilgili konular, iş hayatınızda güçlü biçimde ön plana çıkabilir. Bunları olumlu motivasyona dönüştürmeye çalışın. Karar alırken mantığınızı ön plana çıkarın.
15 3
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Evinizde sevdiğiniz birini misafir olarak ağırlayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu kişinin ziyareti için hazırlanmak, küçük çapta bir temizlik yapmak, ikramlar için alışverişe çıkmak günün ana konuları olabilirler.
15 4