14 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Yeni çevrelere girebileceğiniz ve arkadaş çevrelerinde hoş ilişkiler kurabileceğiniz bir gün. Bugün kişisel girişimlerinizde cesaretli olabilir fakat harekete geçme konusunda duraksayabilirsiniz.Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.
13 1

Boğa: Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğa pek sıcak baktırmayan duyumlar alıyorsunuz. Ama gitmeniz halinde, yeni düşüncelerle yeni planlar içine girebilirsiniz.Para durumunuzda iyiye gidiş gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz.
13 2

İkizler: Duyacaklarınız keyfinizi kaçıracağından, görüşmeye hazırlıklı gidin. İşinize müdahale eden biri var var, özgürlüğünüzü kısıtlanmış gibi hissediyorsunuz.Kimi uyarılardan etkilenmemekle iyi yapıyorsunuz. Doğru yoldasınız. Zamana bıraktığınız bazı çözümsüzlükleriniz, ilerde epeyce aşınmış olarak karşınıza çıkacak.
13 3

Yengeç: Geliştirici olduğunu düşündüğünüz bir eğitim söz konusu ise biraz bireysel istek ve disiplin sayesinde, öğrenmeye niyet ederek yol alabileceksiniz. Maddi anlamda olumlu haberler alabilir ve rahatlayabilirsiniz. Yeni yatırımlara yönelmek veya önemli harcamalarda bulunmanız olası. Planlı hareket etmeye gayret etmeniz gerekiyor.
13 4