16 Nisan günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Grup çalışmalarında veya organizasyonlarda yer alıyorsanız gözler üzerinize çevrili olabilir. İşbirlikleri konusunda çıkabilecek fırsatları göz ardı etmeyin.Aşk hayatınızda kısa bir süre kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu, unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkabilir.
13 1

Boğa: Serbest olarak geçirdiğiniz zamanlarda, bir hobiyle uğraşırken ya da birlikte keyifli zaman geçirdiğiniz kişileri seçerken özenli olmaya gayret edin.Kendinizle ilgili bir plan yapmaya her zamankinden daha çok ihtiyacınız var. Ertelemeye değer bulduğunuz bazı şeyleri yeniden gözden geçirmenizde yarar var.
13 2

İkizler: Gelirinizden şikayetiniz yok. Akılcı tutumunuzla para durumunuzu dengeliyorsunuz. Önünüzde büyük bir ödeme var.Bugünlerde her zamankinden daha çok kararlı olmaya çalışmalısınız. Tedirgin, kararsız bir görüntü vereceğiniz bir görüşmede avantajlarınızı kaybedebilirsiniz.
13 3

Yengeç: Başladığınız bir işin tamamlanması gerekiyor. Ama sorumluluk dağıttığınız insanların, dolayısıyla da sizin ortak hatalarınızdan iş misina gibi karışmış durumda. Haftaya yine bu sıkıntıyla başlıyorsunuz. İsteksiz davranıp yanaşmadığınız bir konu yeniden üzerinize gelecek.
13 4