18 Ekim günlük burç yorumlarınız!

Bakalım bugün bizleri neler bekliyor? İşte 18 Ekim günlük burç yorumlarınız!


Bugün 18 Ekim Cumartesi...

Bakalım bugün yıldızla bizlere neler müjdeliyor?

Günlük burç yorumlarınızla beraber yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın!
14 1

KOÇ:

Biten beraberliğinizde uğradığınız hayal kırıklığı yüzünden içinize kapandınız. Yaşamınıza yeni giren birisi sizi yakından izliyor ve sizinle yakınlaşmak istiyor. Sizden beklenen enerjinin çok azını sergileyerek, zekanızla her işin üstesinden gelebiliyorsunuz. Önümüzdeki günler, biraz bunaltıcı olabilir, karmaşık bazı işlerle karşı karşıya kalmanız mümkün. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir. Sürekli kullanmak zorunda olduğunuz ilaçlarınızı ihmal etmeyin.
14 2

BOĞA:

Birlikte olduğunuz kişiye karşı davranışlarınızı kontrol altına alamayabilir ve kırıcı olabilirsiniz. Sorunlarınızla yüzleşerek ne istediğinize karar verin. İşinizle ilgili karşınıza çıkacak fırsatlara hazırlıklı olun ve değerlendirmekten çekinmeyin. Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyecanlandırabilir. Bazı sorunlarınızı çözmek rahatlamanızı ve iyimser olmanızı sağlayacak. Sevdiğiniz insanlara verdiğiniz maddi destek, bütçenizi biraz sarsıyor. Fazla kilolarınızla vedalaşma vakti geldi. Rejime başlayın.
14 3

İKİZLER:

Partneriniz geçmişte yaşanan sorunların etkisinden henüz kurtulmuş değil. Ona karşı anlayışlı tavrınızı biraz daha sürdürmeniz ilişkinizi yoluna koyacak. Bugün birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerini kabul etmeniz için baskı oluşabilir. Ürettiğiniz işler beğeniliyor ve işlerinizi faydalı noktalar koyarak bitiriyorsunuz, içine çekildiğiniz kabuktan başınızı çıkarırsanız işinizde mükemmel başarılar sizi bekliyor. Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırıya kaçmış gibi, hesaplı harcayın.
14 4