2 Haziran Dolunay'ın Burçlara Etkileri

2 Haziran 2015'de 19:19’da 11 derece Yay burcunda Dolunay meydana gelecek. Astrolog Demet Baltacı burçlara etkilerini yorumladı.

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Dolunay, yüksek öğrenim, yurtdışı, seyahatler ve hukuksal konularda dönüşümler meydana getirebilir. Daha önceden başlamış bazı projelerinizi sonuçlandırabilir, hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Aşk, romantizm ve çocuklar konusunda şanslısınız.
13 1
BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Dolunay, hisseli paralar, ortak kaynaklar, kredi, borç, miras, sigorta vb. konularda dönüşümler meydana getirebilir. Enerji ve libidonuz oldukça yüksek. Ev, gayrimenkul ve aile ile ilgili konularda şanslı bir dönemdesiniz.
13 2
İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Dolunay, ilişkileriniz, ortaklıklarınız, sosyal hayattaki kimliğinizle ilgili dönüşümler meydana getirebilir. Kararsız ve değişken enerjiler belirsizlik yaratabilir, işaretleri takip edin. Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, iletişim, bilişim, medya ve eğitim ile ilgili konularda şanslısınız.
13 3

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz)

Dolunay ile birlikte günlük yaşamınız, alışkanlıklarınız, çalışma düzeniniz, evcil hayvanlarınız, sağlığınızla ilgili gelişmeler olabilir. Çalışma koşullarınızda dönüşümler meydana gelebilir. Zararlı alışkanlıkları bırakabilir, diyete başlayabilirsiniz.
13 4