2 Haziran günlük burç yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Oldukça yoğun ve hareketli bir güne başladınız. Sabahtan akşama kadar çok çeşitli mekanlar girip çıkacak bir sürü yeni ve tanımadığınız insanla bir araya geleceksiniz. Aşk hayatınızda kısa bir süre kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bu, unuttuğunuzu sandığınız eski bir olayı hatırlamanız nedeniyle ortaya çıkabilir. Geçmişten kopamamak ilişkinize zarar verir.
13 1

Boğa: Tatil gününün rahatlığından faydalanıp yarım kalan işleri toparlamak, evdeki temizlik ve derleyip toparlama çalışmalarına vakit ayırmak, başkalarının sizden istediği, hizmet sunan nitelikteki çabaları artırmak için elverişli bir gün.Taksitli alış-veriş ve ev masraflarınız yüzünden parasal sıkıntılar çekeceksiniz ve bir süre daha durumunuz düzelmeyecek.
13 2

İkizler: Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor.
13 3

Yengeç: Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz.İlişkinizle ilgili önemli bir kararın eşiğindesiniz. Duygularınız kadar aklınızın da sesini dinlemenizde yarar var. Önemli konularda ani karar vermeniz bazen pişmanlık yaşamanıza neden oluyor.
13 4