2013 ilkbahar yaz Dijital baskı trendi

2013 İlkbahar yaz koleksiyonu Mary Katrantzou dijital baskı trendiyle yine zirvede!


Kendi jenerasyonunun dijital baskı kraliçesi olan tasarımcı Mary Katrantzou muhteşem dijital baskılarıyla global mağazacılıkta önde gelen isimlerden.

2013 İlkbahar yaz koleksiyonunda Venezuela, Moğolistan ve Finlandiya kültürlerinden etkilenmiş tasarımları görmeye hazır mısınız peki? Çünkü bu tasarımlar sizi başka yerlere götürecek.

Elbisenizde, kalem eteğinizde ipek bluzunuzda ve jakarlı kumaşların tamamında kültürlerin etkileşimini anlatan dijital baskılar baharda baş tacımız olacak!
7 1

Bisiklet yaka streç tamamı baskılı elbiseler göreceğiz bu sezon. Öyle baskılardan bahsediyoruzki sizi baktığınızda yolculuğa çıkarabilir ve gecede sizi göz alıcı kılacak bir parça olabilir.
7 2

Festival temalı baskılı incecik ipekli kumaştan harika bir parça daha. Bu parça çabasız şıklığınızın en değerlisi. Çünkü üzerinde herşey var aynı zamanda çok rahat. Işıltılar kalın dijital baskılar ve capcanlı motifler Venezuela, Finlandiya ve Hindistan'a götürüyor.
7 3

Palmiye baskılı saten ve ipek karışımı kalem etekler enerjinizi hep tepede tutmaya hazır. Dünyadaki farklı kültürlerden etkilenip ipek gibi bir görünüm sağlamak için egzotik baskıları kullanmanın bire bir olduğunu söylüyor tasarımcı. Basklılı kalem etekleri baskılı bluzlarla giymeniz önerimiz.
7 4