2013 sonbahar trend makyaj renkleri

Sonbahar/kış sezonunda makyajda hangi renkler trend? Popüler, ateşli, yumuşak hangisi sana göre peki? Seç, beğen, al!


Sonbahar geldiğinde, herkes makyaj malzemelerine ve renklerine sonbaharın rutin rengini vermeyi çok sever. Gardırobumuzdaki değişiklikle beraber kozmetik ürünlerimizi sonbahar/kış sezonuna uyarlar ve yenileniriz.

Sonbahar öncesi hazırlık aşamasında kendimize yeni ürünler alarak makyajımızda yapacağımız yeni rötüşlere bayılırız.

Kimi bakışlar yazın daha iyidir. Sonbahara uygulamak için birkaç teknik gerekir, size önereceğimiz sonbahar makyajlarıyla gerçekten harika görüneceksiniz. Bu tonlar her kıyafetinize gidecek türden. Buyrun…
9 1

Şeftali rengi sonbahar makyajının en ateşli trendi diyebiliriz. Sonbahar moda endüstrisinin de popüler bir tonu. Şeftali tonları sizi daha genç ve enerjik gösterir. Tabii yüzünüzün tamamını şeftali tonlarıyla boyayın demiyoruz.

Pembe ve şeftali tonlarında bir allık ve uçuk şeftali dudak parlatıcınızla ne kadar farklı görüneceğinizi bir düşünün. Merak edenler için duyuralım, şeftali tonları koyu renk saçlarla da iyi gidiyor.
9 2

Gül rengi yüze hoşluk katan en güzel pembe tonlarından biridir. Pembenin en yumuşak halini dudaklarda ve yaz sezonu boyunca yanaklarda görebiliriz.

Pembe sonbahar/kış sezonu boyunca da kullanmak için idealdir. Örneğin lipstickler yüze daha yumuşak ve sade bir hava katar. Makyajda pembe kullanımı genç kadınları daha göz alıcı ve ışıltılı kılar.
9 3

Bu rengin ismi bile karnınızı acıktırabilir, fakat makyajda kullanılması gereken harika bir tondur çikolata kahveler. Sonbahar makyaj trendlerinde popüler olan çikolara kahveler gözlerinizi büyütür ve tatlı bir derinlik katar.

Bu renk, her ten rengi ve saç rengine uygun gözkapaklarında eyelinerla birlikte kullanılan harika bir tondur. Kahverengi botlar ve deri ceket gibi sonbahar aksesuarlarıyla da inanılmaz uyum sağlayan bu ton biizm de favorimiz.
9 4