2013 yaz atkuyruğu modelleri

Bu yaz herkes saçlarını topluyor. Her saç tipine göre 2013 yaz atkuyruğu modelleri geliyor!


Modası geçmeyen saç trendleri arasında, at kuyruğu saç modelleri iddialı bir görünüm yaratır. Birden fazla bağlama şeklini kullanan kadınlar özellikle yaz aylarında bu modelleri tercih ediyor.

Daha ferah, daha rahat ve kimi zaman daha doal bir görünüm sunan bu trend oldukça popüler.
7 1

Enseden atkuyruğu düz saçlarda kullanılıyor. Küt ve uzun saçlı kadınlara yakışan bu modelde saçlar enseden sıkıca toplayıp bir tutam saçınızı ayırıp, o tutamla saçınızı bağlayın.

Kişinin tarzının tam bir vurgusu olan bu model, uzun saçlı kadınlar için ideal.
7 2

Yandan atkuyruğu modeli asimetrik ve spor tarzı seven özgün kadınların tercihi. Uzun saçlı ve saçlarında ışıltılı gölgeler olan kadınlar farklı bir at kuyruğu aramakta haklı. Kişiden kişiye değişen modern bir tarzı oluşmak oldukça basit.

Ambrosio'nun öndeki perçemlerini serbest bıraktığı gibi özgür bırakarak saçınızı yandan gevşek bir şekilde burgu yaparak toplayabilirsiniz. Bu size cool ve bohem bir silüet sağlar.
7 3

Tepeden atkuyruğu modeli, klasik atkuyrukları arasındadır. Sırt dekolteli elbise modellerinde veya şatafatlı takılarda kısacası öne çıkarmak istediğiniz saçlarınız değil de üzerinizdekiyse bu klasik atkuyruğunu tercih edin.

Atkuyruğu tepeden toplarken hizayı belirlemeye dikkat edin ve tepenizde hafif bir volüm oluşturarak toplayın.
7 4