2013 yaz modasının gizli 7'lisi

Herkesin birbirinden sakladığı ve bildiği trendleri mercek altına alıyoruz.


Belki de evrendeki moda hakkında herşeyi bilenler olamayız. Fakat, kullanılan ve herkesi şaşırtan trendlerin de farkındayız. Bazı şeyler hiç düşünmediğiniz kadar modern görünebilir, kimi trendler tahmin edilemeyecek kadar doğal durabilir. İlk bakışta eleştirilse de kullanıldıkça popülerleşen trendlerden bahsediyoruz.

Peki bunlar hangileri? Herkesin maskeler arkasında birbirinden sır gibi sakladığı en beğenilen 7 trendi mercek altına alıyoruz. Çünkü herkes bu trendlerin pelinde!
9 1

Evet doğru, tasarımcılar ve modaseverler her yerde bu aksesuarları kullanıyor. Her ne kadar birkaçı 'cüzdanlar ve çantalar için özel eşyaların saklandığı yerdir' dese de, kimse cüzdanındakini göstermekten çekinmiyor.
9 2

Deniz mavisi eyelinerların oldukça çekici durduğunu söylemek gerek. Gözleri popüler yapan ve daha çok dikkat çekmesini sağlayan bu renk, bronz tenle birleşince harika duruyor.

Bizce, yaz makyajınıza biraz heyecan katmak için bu teknik doğru bir değişiklik. Günlük makyajda ve plajda güneşin altında sizi daha da parlatacak bir renk.
9 3

3 boyutlu aksesuarlara pek sık rastlamadığınızı biliyoruz. Fakat şimdi onlar yüzük, bilezik, bileklik olarak plastik versiyonlarıyla var. Hem de çok renkli! Belki de herkesin kendi aksesuarını tasarlama vakti gelmiştir. Ne dersiniz?
9 4