Seks hayatınızı sekteye uğratan 5 neden!

...


Eğer sizin için seks, sabahları ruhsuz bir sevişmeden ibaretse, seks hayatınızın hiç de iyi gitmediğiyle yüzleşmenin vakti gelmiş demektir! Ama korkmayın! Bu sıkıntılı dönemin nedenlerini ve nasıl üstesinden geleceğinizi biliyoruz.
7 1

Bazen 24 saate sıkıştırılacak çok fazla şey olabiliyor. İşleriniz çok yoğun ya da ekonomik açıdan sıkıntılar yaşıyorsunuz. Kafanızda birçok soru var ve yeterli zamanınız yok!

Bir bakmışsınız ki seks, ertesi güne erteleyebileceğiniz fazladan bir ev işi halini almış. Oysa, seks için zaman yarattığınızda, bunun rahatlamanın en mükemmel yolu olduğunu göreceksiniz!
7 2

Gün içinde zaman yaratmak zor olabiliyor. Eğer akşamları uyumaktan başka hiçbir şey düşünemeyecek kadar yorgun oluyorsanız, sabahları baş başa vakit geçirebilmek için yarım saat erken uyanmayı deneyin.



Sabah seksinin inanılmaz faydalarını hatırlamak için tıklayın!


7 3

Seks her seferinde birbirinin aynı ve sıkıcı geçiyorsa, eşler birbirlerine olan ilgilerini kaybederler. Birliktelikteki heyecan ve zevk azalır. Bu rutinden kurtulun ve yatak odanızda yeni şeyler denemeye başlayın.


Seks hayatınıza heyecan katacak öneriler için tıklayın!


7 4