2014 İlkbahar/Yaz sezonu moda trendleri!

New York Moda Haftası İlkbahar 2014 : Modern kadının çizgileri!


New York Moda Haftası'yla birlikte 2014 İlkbahar/Yaz modasıyla ilgili ipuçlarını aldık; önümüzdeki bahar hareketli parçalarla dolu…

Koleksiyonların kısıtlı bir bölümünü görmüş olmamıza rağmen bu uzun bekleyişe değecek diyebiliriz. 2014 İlkbahar trendlerinin neler olacağını tahmin etmek için henüz erken olsa da, şunu biliyoruz ki, kadınsı ve şık çizgiler moda meraklılarını saracak. Şık retro yansımalar geri gelirken, futüristik stil de tasarımlarla kendini gösteriyor.

İşte New York Moda Haftası'ndan 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda bizimle olacak, modern kadının çizgilerini taşıyan 5 koleksiyon!
7 1

Marissa Webb. yeni tasarımları için kendi kişisel estetik algısını kullanmayı tercih ederek, hem feminen hem de maskülen etkiler taşıyan modern görünümlü bir koleksiyon ortaya koydu.

Feminen parçalarda, flörtöz detaylar, kısa saten elbiseler ve canlı renkler, göze çarpıyor. Koleksiyona yansıyan maskülen etkiler militer esintili şık parçalarla somutlaştırılmış .
7 2

Nicole Miller, şık motifleri ve tatlı çiçekli desenleri net çizgilerle ayırmak yerine bu zıt kutupları bir arada kullanmış.

Koleksiyonun asi tarzı daha çok koleksiyonun sonuna doğru gözümüze çarpıyor.Tasarımcı, yıpranmış jeanler, havalı deri ceketler ve şık parlak parçalarla özgürlüğü vurguluyor.
7 3

Robert Rodriguez moda dünyasındaki 10. yılını kutluyor. Rodriguez'in yeni koleksiyonları da bu özel durumu şık, modernleştirilmiş mimari esintili parçalar kullanarak yansıtıyor.

"Afrika kabilelerinden fütüristik savaşçılara" başlığıyla tanıttığı koleksiyonun ilk bölümü birbirine yakın renksiz desenlerle bezenmiş. İkinci kısmında ise ilginç proporsiyon çeşitliliği olan parçalar ve öne çıkan modern kombinasyonlar bulunuyor.
7 4