2014 Sonbahar/Kış makyaj modası!

Moda haftalarında gördüğümüz makyaj ve güzellik trendlerini sizler için derledik. Bakalım 2014 sonbahar/kış sezonunda nasıl makyaj yapıyoruz?


Geride bıraktığımız kış aylarında düzenlenen moda haftaları, 2014 Sonbahar/Kış trendlerini bize haber vermişti. Dünyanın en iyi saç ve makyaj uzmanlarının yarattığı bu güzellik trendlerini moda devlerinin defilelerinde gördük ve çok beğendik.

İşte şimdi bunları uygulamanın zamanı geldi! 2014 Sonbahar/Kış sezonunda podyumdan sokağa transfer olan saç, makyaj ve güzellik trendleri...
11 1

Yoğun bir şekilde uygulanan eyeliner, Londra Moda Haftası'nın güzellik trendlerinin başında geliyor.

2014 sonbaharında yoğun olarak uygulnanan eyelinerınızı tamamen siyah olarak ya da canlı renklerle birlikte uyguluyorsunuz.

Topshop Unique defilesinde makyaj artisti Hannah Murray, koyu sürmeler ve siyah maskarayı tercih ederken, Revlon'un kreatif direktörü Gucci Westman, Antonio Berardi podyumunda siyah ve yeşili birlikte kullanıyor.
11 2

Sıra kirpiklere geldiğinde ise, gözün iç ve dış köşelerine her zamankinden daha çok önem veriliyor.

Lisa Eldridge'in Grace şovunda yarattığı romantik stillerden ya da House of Holland'ın makyaj artisti Lucia Pica'nın punk esintili makyajlarında gördüğümüz bu trendi çok sevdik. Farklı bir stilde makyaj yapmak isteyenler mutlaka kenar detaylarını kullanmalı. İster takma kirpikler isterseniz de sıvı eyeliner kullanın, ama bu sezon ne kadar abartılı göz makyajı yaparsanız o kadar iyi.
11 3

Islak görünümlü saçlar New York moda haftasına damgasını vuran görünümmlerden biriydi.

Londra moda haftasında ise ıslak görünümlü saçlar, saç trendlerinin zirvesinde yer aldı.

Julien Mcdonald podyumunda yürüyen modellere uygulanan saç stilleri sade ve düzdü. Todd Lynn koleksiyonu ise ufak bir değişiklikle sunuldu.

Yana doğru ikiye ayrılan saçların küçük bir bölümüne uygulanan ıslak görünüm, normal saç görünümüyle birlikte kullanıldı.

11 4