2015 akrep burcu yorumunuz Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte akrep ve yükseleni akrep olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün akrep burcunu ele alıyoruz...
13 1

Akrep ve Yükselen Akrep;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

Maddi konularla ilgili özellikle bir dizi ders vermeye başlayacak, parayı doğru ve etkin kullanma, paranın değeri,  yatırımlarınızı değerlendirme, sahip olduklarınızın değerine ve farkına varma..vb bir çok konuda Satürnün derslerine açık olacaksınız.

Aniden sektör değiştirip paranızın geliş kaynağını değiştirebilirsiniz mesela? Ama dikkat Satürn bu, cimridir, soğuktur, süründürür. Bu yüzden sakın birikiminizi saçma sapan şeylere harcamayın, dımdızlak kalmayın sonra ortalıklarda.
13 2

Maddi olarak dürüst olalım paranın bereketi olmayabilecektir, sanki gizli bir el hooop cüzdanınızdan paranızı çekebilecektir sinsice.

Para aynı, şartlar standartlar aynı ama bir türlü gelmez o ay sonu, maaş zamanı. Valla akıllı olan bu süreçte kimseye zırnık koklatmaz, borç falan vermez, ben söyliyeyimde. Bu süreçte boyun ve boğazınıza ekstra dikkat edin.

Bu dönem cengaverlik yapıp, aman paranın dibine vurucam diyip işi gücü bırakıp laylay birden düşünmeden işlere atılırsanız umumi tuvalete gidecek paranız kalmayabilir, lütfen bu yüzden dikkat ediniz Odak nokta para para para…

Paranızı yurt dışı bağlantılı işlerden, ticaretten, uluslar arası ticaretten, yayıncılık, medya gibi işlerden kazanmaya başlayabilirsiniz.
13 3

Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Tutulmaya Satürn destek sunacak.

Tutulma öncelikle kalıcı bir aşk hikayesini taşıyabilir hayatınıza, sorumluluklarınızı arttıracak, kendinizi iyi hissedeceğiniz, güven ve istikrar duygusunu yoğun bir şekilde yaşayacağınız bir ilişki durumunu gösterebilir.

Bu tutulmanın bir diğer etkisi de çocuk sahibi olmanız konusunda kolları sıvamanız yönünde olacaktır. Tutulma zamanı maddi olarak alacağınız kontrollü risklerin ve yatırımların size kazanç olarak geri döneceği şeklinde olacaktır.

Tutulmanın yöneticisi Jüpiter o gün kariyer evinizde hareket edeceğinden dolayı, kariyerinizle ilişkili alacağınız risklerden de kazançlı çıkacağınız göstermekte.
13 4