2015 aslan burcu yorumunuz Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte aslan ve yükseleni aslan olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün aslan burcunu ele alıyoruz...
15 1

Aslan ve Yükselen Aslan;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

5. evinizde ilerleyecek olan Satürn öncelikle sizleri aşkla ilgili konularda bir dizi sınava tabii tutacak ve dersler almanızı sağlayacak, bakalım yalnız olanlar gerçekten bir aşkı hak ediyorlar mı bunu anlayacaklar.

Satürn’ün bu transitinde sizden yaşça büyük olgun kişilerle flörtler etmeye başlayabilirsiniz.
15 2

Ve evli olanlar, işte Satürn size çocuklar alanında sorumluluklarınızı arttırmaya başlayabilir, onlarla daha fazla ilgilenmeniz, onlar için çok daha fazla masraf yapmanız gerekebilir.

Bazılarınız ise çocuk sahibi olarak bu deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu dönem aşkta bereketin kaçtığı dönemdir, Bir türlü istediğiniz aşkı bulamazsınız, nerede arıza, nerede problemli insan varsa arıza mıknatısı gibi yaşamınıza çektiğiniz dönem olabilecektir.

Bir ilişki başladı mı, bitti mi bir türlü, anlayamazsınız. Eğer hamile kalacaksanız da lütfen dikkat edin, düşüklere karşı özelikle. Bu süreçte özellikle babanızın finansal durumunda ciddi krizler oluşabilir.
15 3

Riskli işlerden, yatırımlardan, paranızı büyük risklere yatırmaktan kaçının, kaybedip sonra depresyonun eşiğinde gezmeyin, dikkat edin.


Yaşam size eskisi kadar keyif vermeyebilir, hobilerinizden, arkadaşlıklarınızdan soğuyabilirsiniz, hayata daha sert-katı ve kurallı bir penceren bakabilirsiniz. Bazılarını organizasyon, eğlence sektörü ile ilgili konulara yönebilirler, kazançlarınız buradan almak isteyebilirler ama işler sandığınız kadarda hızlı gitmeyecektir.

Ya da birine aşık olursunuz o kişi sizden epey uzakta olur ve işler sizin için zor olur. Ya da yabancılarla iş ilişkileri kurmak ve yönetmek durumunda kalabilirsiniz.
15 4