2015 kova burcu yorumlarınız Dinçer Güner'den

2015 astroloji yorumlarınız Dinçer Güner'den! İşte kova ve yükseleni kova olanlar...


2015 burç yorumlarınız da Dinçer Güner'den! 12 gün boyunca her burç için ayrı yazı dizimiz sayesinde detaylı ve doğru bilgilere ulaşabilirsiniz. Aşk, kariyer, sağlık ve daha birçoğu...

Bugün kova burcunu ele alıyoruz...
12 1

Kova ve Yükselen Kova;

Seneye Satürn’ün Yay burcunda ki seyahati ile başlıyorsunuz ve tüm sene bu etki devam edecek hayatınızda.

Satürn özellikle sosyal ilişkilerinizi bir dizi testten geçirmeye başlayabilecek ve maskeleri düşürerek gerçek arkadaşları, dostları ortaya çıkartacak. Sosyal ilişkilerinizde bir eleme dönemine girecek ve size faydası dokunabilecek sağlam kişiler hayatınıza katılacaktır.

Eğlence hayatınıza bir süreliğine ara verebilir veya eğlenceye hayatınızda çok daha az zaman harcayabilirsiniz, daha çok iş hayatı ve bundan gelecek kazançlar üzerine yoğunlaşabilirsiniz.

Bu dönem hayatınıza yeni girecek kişiler size destek vermek amaçlı olacaktır ve daha çok sizlerden yaşça büyük kişilerle daha sık bir şekilde bir araya gelebilirsiniz. Dostların gerçek yüzü ortaya çıkacak, öyle herkese güvenmemeyi öğreneceksiniz.
12 2

Bu 2,5 sene şansın yanınızda hiç olmadığını hatta esamesinin okunmadığını hissedebilirsiniz.

Bol bol İdeallerinizin peşinde koşarken bir dolu gereksiz kişiler sürekli çelmeler takmaya çalışacak sizlere. Politikaya atılmak istiyorsanız süper bir dönem sizler için. İnsanlardan pek fazla medet ummayın açıkçası, kaşıkla verip sapıyla çıkartabilirler.

Özellikle lütfen baldırlarınıza ve bileklerinize dikkat edin. Eğer geçtiğimiz 2,5 sene işinizde büyüyüp olgunlaşıp, gerekli dersleri aldıysanız azıcık ucundan meyvesini yemeye başlarsınız.

Hani derler ya bir insanı ya içki masasında ya alışverişte ya seyahatte tanırsınız, işte Satürn sizi bol bol diğer insanlarla seyahate çıkartıp tanımanıza yardımcı olacaktır.
12 3

Sonrasında ise 20 Martta balık burcunda bir Güneş tutulması meydana gelecek. Bu tutulma Satürn tarafından desteklenen bir tutulma olacak.

Özellikle para meseleleri gündeminizde olacak. Maddi ve manevi değerlerinizde değişimlerin olmasını bekleyebilirsiniz.

Tutulma zamanı finansal anlamda yardımlaşma ve paylaşma temaları ön planda olacak. İhtiyacı olan bir dostunuza el uzatmanız gerekebilir veya haritanızın dinamiklerine göre tam tersi de olabilir bu durum.

Yine dostlarınızla bir iş ilişkisi, ortaklaşa bir iş/para kazanımı konularınız gündeminizde yer alabilir.
12 4