21 Mayıs Günlük Burç Yorumları!

Bakalım burcunuza göre sizi ne gibi sürprizler bekliyor...


Koç: Enerjinizi işinize katmak için güzel bir gün. Eğer kendi işinizi yapıyorsanız ve bunu geliştirmek için veya borçlardan kurtulmak için bir başvurunuz olmuşsa sonucunu alabilirsiniz. Bir konuda kararsızlıkla karşılaşabilirsiniz, duygularınızdan çok mantığınızı dinlemenizde yarar var.
13 1

Boğa: Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Tavsiyeler ve destekler sizin için önemli. Gurur yapabilecek koşullarda görünmüyorsunuz.İyimserliğinizi korumanız gerekiyor.
13 2

İkizler: Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin uyumsuz olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük mutlu bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Bazı endişelerinizde sandığınız kadar sorun yaşanacak gibi görünmüyor. Hafta başında küçük aksamalar yaşayacağınıza dair kimi ipuçları sizi hafif tedirgin ediyor.
13 3

Yengeç: Para çıkışlarının artacağı bu dönem daha temkinli olmaya çalışın. Gelir kaynaklarınızda yaşanabilecek düzensizliklere karşı önlemci olmanız yararınıza. Kazançlarınızı artırmak yönünde yeni adımlar atabileceksiniz fakat, yeteneklerinizi geliştirmeye ayrı bir özen göstermelisiniz.
13 4