22 Ekim Burç Yorumları!

Ay Terazi Burcunda...İlişkiler Gözlem Altında... Astrolog Demet Baltacı'dan günlük burç yorumları...


Bugün 22 Ekim Çarşamba...Merkür günündeyiz…

Gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek olan Ay ilişkiler, sanat, diplomasi ve hukuksal kavramlara dikkat çekiyor. Terazi burcunda biriken gezegenler hak, eşitlik, denge ve uyum arayışımızı arttırırken, karşımızdaki kişilerin beklentilerine daha fazla odaklanabiliriz.

İlişkilerimizde var olan sorunları konuşmak, anlaşma zemini bulmak için uğraşabiliriz.

Bazı ilişkilerimizi gözden geçirdikten sonra daha net olabilir, yol ayrımları da yaşayabiliriz.

Terazi burcundaki Ay gün içerisinde Plüton ve Uranüs ile sert görünümler yapacağı için baskı ve stres hissetmemiz mümkün. Yeniay doğmadan önce artık geçmiş ilişkiler ve onlarla ilgili konuları da tamamen kapatmamız gerekebilir.
14 1

Yakın ilişki içerisinde olduğunuz kişiler öne sürdüğüz her şeye karşı çıkıyorlarmış gibi görünebilirler. Onları, itirazlarının yersiz olduğuna ikna etmeye çalışırken yapıcı bir tutum belirlemeye dikkat edin. Özel ilişkinizde artık daha kararlı davranıp, gelecekle ilgili planlar yapabilirsiniz.
14 2

Sağlıkla ilgili uygulamalara yönelebilirsiniz. Küçük tedaviler gündeme gelebilir. Bunun yanında, sağlığınızı korumanızı sağlayarak dinç kalmanıza imkan verecek sağlık veya spor programları da gündeminizde olabilir.
14 3

Sevdiğiniz uğraşlara ayıracak vakit bulabileceğiniz bir gündesiniz. Günün etkileri, yaşamınızdaki olayların sizi biraz rahat bırakmasını sağlayarak, size, keyif veren faaliyetlere yönelmeniz konusunda ilham edebilirler.
14 4