27 Eylül günlük burç yorumlarınız!

Ay Akrep Burcunda...Hırslarımızı Kontrol Etmeliyiz! Astrolog Demet Baltacı 27 Eylül burçlarını yorumluyor...


Bugün 27 Eylül Cumartesi...Satürn günündeyiz…

Akrep burcunda ilerleyen Ay yoğun ve derin duygular verirken, maddi konular, ortak paylaşımlar ile ilgili kavramlar ön planda olabilir.

Ay Plüton ahenkli açısı güçlü ve hırslı enerjilerle günlük işlerimizde başarı verebilir. Ancak kuşku, kıskançlık gibi zararlı duyguların etkisinde kalmamaya çalışmalıyız.

Akşam saatlerinde Ay, Aslan burcundaki Jüpiter ile kare açı yapacak. Duygusal beklentiler ve arzular artabilir. Dürtülerimizi kontrol etmekte zorlanabiliriz. Yeme, içme konularında aşırılıklar, para harcamada abartılar meydana gelebilir.
14 1

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün, maddi konulara öncelik verebilirsiniz. Maddi niteliği olan görüşmeler veya toplantılar için planlar yapmanız, bir teklif hazırlamanız veya bir pazarlığa hazırlanmanız mümkündür.
14 2

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün sıkıntılarınızı arkadaşlarınıza açabilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili gereksiz kuruntular yapıyor olabilirsiniz. Konuştuğunuz kişiler bazı olayları bakış açınız yüzünden büyüttüğünüzü görmenizi sağlayabilirler. Gerekli çözüm önerileri de bugün gelebilir. Hukuksal konularda güçlü desteklerle karşılaşabilirsiniz.
14 3

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran)

Çevrenizdeki kişilerin sizden ne beklediklerini normale göre çok daha fazla önemseyeceğiniz bir gündesiniz. Birlikte yaşadığınız kişilere çeşitli hizmet ve yardımlarda bulunabilirsiniz. İş ortamınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebilirsiniz. Tamamlamanız gereken işleri bitirmeniz mümkün.
14 4